Ytterligare en tisdag till handlingarna

Det är alltid skönt att kunna göra bokslut på en tisdag. Jag är inte helt säker på varför jag tycker så illa om tisdagar men jag tror att det sträcker sig tillbaks till tiden när man började hänga på krogen. Måndagarna var okej men på tisdag är det riktigt långt till helgen. Den här tisdagen började med en bra feeling men den sopades bort relativt snabbt när man kom till jobbet. Jag kan inte säga att jag är helt utan skuld men kommunikation är väl rätt bra. Jag gillar inte riktigt att få skit för saker som egentligen inte är mitt fel. Att sen börja skylla ifrån sig på andra är inget som ligger i min natur så det blev lite trögt. Moment 22 eller Status Quo skulle vissa kalla det.

Sen blev det ju bara jobb fram till lunch. Eller drygt det. Helén drog till Thailand idag och Tomas körde bilen till flyget. För några år sedan blev jag introducerad till flygplats-fika. Det är en bra grej så jag har absolut inget emot att åka till ett resecenter utan att få åka iväg själv.

Sen fortsatte det blåsa skit i fel riktning när jag kom tillbaks till jobbet. Hade ju bokat in en hårddisk-reparation efter klockan fem med vår datatekniker. Efter lite drygt en timme när själva kloningen var klar gjordes upptäkten att det var fel hårddisk som var beställd. Av Tomas. Och naturligtvis var det Tomas som väldigt snabbt fick skulden för det hela. Jag är rätt imun mot den sortens beskyllningar då jag blev tillsagd vad jag skulle beställa. Att sedan någon antog att det skulle funka ändå är sannerligen inte min huvudvärk.

Väl hemkommen så hade jag missat nästan hela första perioden av Färjestad-Frölunda. Ganska så tråkig hockey så istället blev det till att zappa mellan den matchen och blodvitt-Halmstad. Och här kommer dagens erkännande. När Halmstad ledde med 2-1 så satt jag faktiskt och hoppades på att blodvitt skulle kvittera. Dels för att jag verkligen inte vill att guldet ska hamna hos råttorna. Men också för att jag faktiskt är lite imponerad av göteborgslaget. De har tappat rätt mycket spelare plus att de har en grym ungdomsverksamhet. Jag kanske inte är så anti trots allt.

Avslutningsvis. Tony Gustavsson är tydligen avrådd från att besöka Söderstadion på grund av att det finns vissa element inom Bajen Fans som inte är att leka med. Är det på riktigt? Om jag får tycka (och det får jag ju eftersom det är min blogg) så har verkligen Tony G inget att frukta på Söderstadion. Tony är grymt omtyckt i supporterleden. De som däremot borde hålla sig borta är styrelsen och de som kallar sig bajare inom de leden. Jag tycker det visade sig ganska klart för några matcher sedan vart supportrarnas ilska är riktad.

Edit! Alla som kallar sig bajare men uppför sig som hjärndöda idioter borde faktiskt hålla sig borta. Väldigt långt borta!

Har gjort ett ärligt försök att rita ner en liten filmrecension. Tycker väl själv att den blev rätt så dålig. Men nu har jag gjort det. Och jag tänker göra det igen. Någon gång.

Färjestad-Frölunda 1-1. Skönt att Pebben gjorde mål. Synd att vi inte kunde utnyttja alla lägen i slutet av matchen.

Kroppstemperaturen ligger nog någonstans runt 43 grader så uttalandet i ett stycke lite högre upp kanske ska tas med en nypa salt.

Klart att det finns några pappskallar som tycker att Tony G är det värsta som hänt Bajen. Men sätt det i jämförelse med hur många som gillar honom. Det är lite dit jag vill komma.

Det sista som händer den här tisdagen är att Tomas sätter på Transformers och intar horisontalläge i soffan. För antagligen är det onsdag när jag förpassar mig till sängen.

Forza!

Similar Posts