|

Ytterligare en ordentlig paus i bloggandet

Hallå världen,

Jo jag lever. Om nu någon undrade. För visst är det som så att det finns viktigare saker. Kanske inte för de i min närhet eller främst mig själv men i det stora hela så är man nog en ganska liten sak. En fjärt i rymden som en välkänd karaktär hade uttryckt det.

Medan jag har er uppmärksamhet kan jag passa på att meddela att jag mår ganska bra. För att inte säga väldigt bra. Min dotter växer, trivs allt som oftast med tillvaron och skrattar när jag kommer hem. Det är livsglädje det. Var är en förlust mot Manchester United när man möts av världens mest underbara lilla tjej när man kommer hem?

Ingenting kan jag meddela.

Så till det väsentliga. Tio dagar på nya jobbet slutförda och jag kan inte annat säga än att jag stortrivs. Veckan som gått har tillbringats i kundtjänst då i princip hela företaget befunnit sig på mässan i Jönköping. Bästa sättet att lära sig är väl att bli tvingad att klara av det utan att ha någon att fråga. Så har det varit nästan hela veckan och det har varit nyttigt. Nästa vecka kör vi lite lagerarbete.

En fotbollsäsong går in på andra halvan och en startar om några månader. För Liverpools del ser våren riktigt spännande ut. Ett nyförvärv klart i januari och jag tror nog att vi kommer kunna räkna in minst ett till innan vi går över i februari. Minst ett. Min gissning hade blivit Thomas Ince från Blackpool och Micah Richards från Manchester City. Eller så är det mer önskningar. Nu verkar det som att Wesley Sneijder är på ingång också. I min bok mindre troligt då holländaren har tämligen höga lönekrav och vi har gått ut med ny lönepolitik där vi inte erbjuder några monsterlöner utan snarare lite högre bonusar.

Om vi pratar inhemsk fotboll börjar det se riktigt bra ut för Oddevold. Två killar från BK Häcken, en från Gautiod och förlängningar på de man vill ha kvar. Några har lämnat och den tuffaste uppgiften blir väl att fylla luckan efter mittfältarna Angelo Vega och Tobias Johansson. Den sistnämnde var i och för sig bara delaktig under avslutningen av förra säsongen men det är klart att han bidrog. Angelo ville enligt uppgift satsa på landslaget i futsal och det rimmar inte med Oddevolds policy så då var det tack och hej. Men i övrigt ser det som sagt var helt okej ut. Några ansikten till på utsatta positioner (läs: vänsterback) så kan det bli en riktigt rolig säsong.

Som vanligt gäller väl ”den som lever får se”.

Min prenumeration på Sweden Rock Magazine har kommit på villovägar. Jag blev rätt paff när jag fick se det senaste numret i butik men inte fått det i lådan. Först blev jag tveksam till att jag verkligen tecknat prenumeration men ett mail till redaktionen senare bekräftade att jag gjort det. Av någon anledning hade de en gammal adress registrerad på mig därav ingen tidning i lådan. Kan ha varit dagens i-landsproblem.

Idag kom andra erbjudandet om jobb. Den här gången var det ett av Sveriges två stora musik-säljande-företag som ville ha mina tjänster. Tyvärr för dem har jag som bekant precis påbörjat en anställning som jag är helt övertygad om är det bästa för mig.

Dessutom fanns den här tjänsten i Borås.

En vecka kvar till lön. Det var länge sedan en månad kändes så här lång.

Imorgon klär vi ut oss till DJ Soundstream och rockar i Lidköping. Håll i er!

[youtube=http://youtu.be/u_VsvZmIWxY]
Five finger death punch – Bad company

Similar Posts