Winter is coming?

| |

Hej och hå. Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt. Det måste ju betyda att jag har sjukt roligt. Precis hela tiden.

Just nu är dock livet rätt… upp och ner kanske man kan säga. Eller åtminstone lite annorlunda. En pandemi har lamslagit en hel värld. Har jag drabbats? Ja på mer än ett sätt faktiskt. För det första blev jag av med en anställning i våras på grund av Covid. Sen blev sommarens quiz förvisso av men läget gjorde att ersättningen halverades.

Som om inte det var nog blev jag även liggandes med Covid i två veckor. Jag tycker nog att jag varit försiktig hela hösten men det hjälper ju inte när övriga Sverige verkar tro att vi kan leva som vanligt.

Jag menar så klart inte alla andra i hela Sverige men ibland känns det faktiskt som att en alltför stor del av oss inte alls tar sitt ansvar. Det är tråkigt. Jag vill ju tro att hade vi hållit avstånd, struntat i den där ölen eller åkt och handlat lite senare istället för direkt efter jobbet så hade det sett lite annorlunda ut.

Eller kanske get fan i att springa ner butikerna på black friday.

Men vad vet jag.

Jo jag vet att jag har förändrats. Till det bättre hoppas jag men det återstår att se.

Jo men livet är roligt. För det mesta i alla fall. Alternativet? Nej det känns rätt trist.

Just nu sprutar det ut AOTY-listor. Alltså Album Of The Year. Jag älskar listor och skulle verkligen vilja göra min egen men allt det där stressar mig.

Ungefär lika mycket som att jag ligger tre veckor efter på jobbet.

Bara att kavla upp ärmarna eller?

Föregående

A star is born

Låt det ta tid Tomas

Nästa