Vilodag? Nja, det är väl tveksamt

| | , ,

Lästid: 2 minuter

Gårdagen blev precis som jag trodde. Kass med folk och stängning klockan tolv. Sista beställningen vid halv tolv. Det är faktiskt under all kritik. Jag har presenterat mina tankar om hur man ska få en lösning på problemet. Det känns som att de flesta håller med men ändå händer det inget. Det sägs att förfest är bra. Men alla vill väl tjäna pengar eller?

Söndag idag då. Igen. Och som vanligt gillar vi söndagar. Idag är det dock inte så mycket ligga på soffan och glo på film. Lite kläder ska tvättas, lite disk ska diskas och några golv ska städas. Sen ska det skruvas cd-hylla också. Förhoppningsvis är jag klar runt sju. Då kan jag bli bjuden på kaffe. I mitt eget hem.

Såg sista fem minuterna av Sverige-Brasilien i handbolls-vm. Vi ledde med ett när jag ramlade in i matchen men tydligen hade vi haft åtta bollars försprång. Tanken var att damerna skulle bjuda på en plattmatch igen men de ”drog sig själva samman” och vann till slut med tre. 23-26. Bra jobbat tjejer. Frankrike imorgon men tyvärr så jobbar man klockan två.

Sweden Rock gjorde som vi alla hoppats på. Släppte ett band om dagen även lördag och söndag. Gårdagens presentation av Ratt vet jag inte om den gjorde mig speciellt lycklig. Visst det är ett stort slease-band. Men jag är ingen slease-rockare så. Dagens släpp däremot. Y&T. Av någon anledning såg jag inte gossarna senast det begav sig 2004 men nu ska jag minsann inte missa dem.

En summering av veckans släpp blir ändå inte mer än godkänt. Det saknas fortfarande en riktigt riktigt stort akt. Det är i och för sig som så att man ser mest band på dagtid. Ofta kan man till och med strunta i en headliner för att man sett dem tidigare. Men hur som helst så är det någonstans ändå huvudbanden som sätter ribban för en festival.

Jag har tyvärr fått revidera min turnéplan lite. Ett gig återstår i år och det är om sex dagar. Ska bli ballers.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lolM8GeGRQc]
In Flames – My Sweet Shadow

Föregående

21:18 Samma gamla visa?

Konsten att handla

Nästa