Vilodag? Ja till en början i alla fall.

| |

Söndag. Sovmorgon. Ja det behövdes nog får man väl påstå. Åkte direkt hem efter trädgårdsfesten och hoppade i säng. Ett gäng timmar senare vaknade jag och insåg att det här med att sova ut är en bra grej. Det bästa är nog att jag tänker göra det imorgon också.

Dags för vm-final ikväll då. Holland mot Spaninen. Det är inget snack om att jag håller på Holland. Men jag gillar ju Spaninen också så om Fernando Torres skulle råka avgöra med ett eller två riktigt grymma mål hade jag nog inte klagat. Idag vågar jag faktiskt inte tippa heller. Jag nöjer mig med att vinst för Holland vore trevligt.

Drömelvan då? I mitt huvud är jag nästan på det klara med vilka jag tycker gjort bäst ifrån sig. Men det är ju som sagt en match kvar.

Trädgårdsfesten hos J igår blev riktigt bra. Diggiloo lekte mer än några hundra meter bort plus att stereon stod på trappen så vi slapp schlager-tonerna. För det mesta. Sen blev kvällen precis så bra som ett trädgårdskalas ska bli. Härligt primitiv mat, läskeblask för att släcka törsten och en hög med bra folk. Vad mer kan man begära?

Jo vädret var förövrigt helt grymt också.

Hur tänkte de när de drog igång hela kalaset med Regn hos mig? Bättre party-starter kunde de väl hittat. Tänd ett ljus till exempel.

Hur ska den här dagen tillbringas då? Först får det nog bli lite frukost. Sen ska jag göra färdigt en folder och förhoppningsvis hinner man spela lite World of warcraft innan det är dags för fotboll.

Grattis Tyskland till vm-brons. Det var roligt att se hur glada ni blev.

Föregående

T minus 387 minutes

Det är inte bara Tomas som har semester

Nästa