Vill man så går det

Är jag besviken över gårdagens hockeymatch? Både ja och nej får jag väl svara på det. Ja för att jag verkligen trodde att på oss. Nej för att jag stängde av efter första perioden så jag slapp se eländet. Antingen var det väldigt många som ville titta via SVT-play eller så är min uppkoppling via mobilen för dålig. Hur som helst så blev buffring varannan minut för mycket för Tomas.

Jag gjorde ett halvhjärtat försök till att plita ner en årskrönika för det gångna året. Till en början var det lite lurigt men när man väl börjar fundera så ramlar det ner lite polletter. Både roliga och tråkiga. Det kommer bli en lista över de tio mest minnesvärda händelserna. Eller tio av de händelserna som jag minst mest.

När som helst.

Ikväll ska Frölunda knipa ytterligare en trepoänare är det tänkt. Luleå är på besök i Scandinavium och det är dags att tacka för senast. Det är det väl i och för sig oavsett vilket lag vi möter. Jag hoppas på fortsatt Joel-effekt.

Sämst när det gäller. Varför blir vi förvånade? Det är 30 år sedan vi tog guld i junior-vm senast.

Jag borde låna ut mitt motto till småkronorna.

Nu är jag trött på snuva.

Similar Posts