Vill ha! Vill ha! Vill ha!

| | , ,

Lästid: 3 minuter

Så har den där fantastiska mitt-i-veckan-känslan infunnit sig igen. Imorgon är det torsdag och då är det nästa fredag. Mig kan man minsann inte lura ser ni.

Egentligen har jag absolut inget att säga. Jag försöker ändå slänga ihop något. Håll till godo.

De senaste dagarna har lusten att köpa ny kamera varit större än… Ja på ett tag. Idag äger jag en Nikon D50 med standardobjektiv. Ett sånt där 18-55 ni vet. Jag ska absolut inte börja slänga mig med fräcka termer för jag har nästan inte en aning om vad jag snackar om när det kommer till olika bländartal och sånt där. För någon vecka sedan fick jag syn på en Nikon D5100 och jag måste nog erkänna att jag blev lite småförälskad. Eller bara så där materialistisk. Vill ha. Ni förstår säkert. Alla har väl något som man är svag för. Tomas svaghet heter musik, film och roliga teknikprylar. Som jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan har jag kommit på att jag gillar bilder på människor i naturliga miljöer och poser. Därför tilltalar paketet med Nikon D5100 tillsammans med två objektiv mig. Ett vanligt standardobjektiv och ett 55-300. Med det kan man ta närbilder från jätte långt håll.

Fluktare? Jag? Nej jag ska ju inte ta bilder på nakna människor. Eller på folk i deras privat miljö. Mer på människor som sitter och fikar. Eller är ute och promenerar. Det är väl helt klart värt tio tusen. Nu när man pratar om det så kan till och med jag tycka att det låter lite psyko. Betala massa pengar för att ta bilder på personer som stoppar en kanelbulle i munnen? Okej jag ska fundera en gång extra innan jag köper ny kamera.

Men det hade varit kul.

Om jag har lite tur så kan jag kanske få köpa ett nytt objektiv av en arbetskompis. Förvisso bara 55-200 men det är ju definitiv både bättre och roligare än ett standard.

Nog om det.

Fick beställt Wolfs nya platta idag. Helt ärligt så vet jag faktiskt inte varför jag inte beställde den när den släpptes. Kalla del tillfällig sinnesförvirring eller nått. Nu är den hur som helst beställd. Dock så kommer den komma samtidigt som Saxons Call To Arms. Och den har release 3 juni. Nåväl. Den som väntar på något gott, och så vidare.

Och när jag kom hem låg Ginzas katalog på soffbordet. Risk för ytterligare en beställning ganska snart med andra ord.

Frölunda flyttar matchen mot Växjö i upptakten av elitserien så att den helt plötsligt blir premiär. Kanske inte helt otippat att det blir en dubbelavtackning då. Tänk om Mats Adhrian fick för sig att meddela att han avgår också. Då får Växjö mer än gärna vinna den matchen.

Syrianskas ordförande verkar ha lite otur när han tänker. ”Vi frågar inte vad människor sysslar med.” Well. Bring it on. Yrkesmördare, pedofiler och knarklangare. Alla är välkomna. Man kanske skulle ta sig både en och två funderare innan man uttalar sig i kvällspressen. Att ens tänka tanken att det skulle vara okej att grovt kriminella arbetar för föreningen känns ju helt befängt.

Där ser ni. Absolut inget att säga.

Tack för mig!

Föregående

För ett år och en dag sedan…

Nostalgisk torsdag

Nästa