Vi hade i alla fall tur med vädret.. Eller inte!

| | ,

Så blev det hastigt och lustigt torsdag. I måndags ringde de från Kropps dam och undrade om jag kunde ställa upp och jobba på GT-karnevalen. Plocka skräp, stå i entrén och andra småsysslor. Eftersom jag under hela våren fram tills nu slaviskt nekat till ideellt arbete på grund av att jag haft annat för mig kände jag att det nog var läge att ställa upp nu. Blev det någon succé? Nej som vanligt när det ska hända lite i den här staden drar farbror oväder in över oss. Först massa vind och nu framåt kvällen även regn.

Visst är det fantastiskt.

Fick tag i ett program för kommande Fjordfestival när vi var nere på Willys och handlade. Det är den lokala stadsfestivalen här i Uddevalla. Nu ska jag försöka att inte vara så negativ men jag tycker det är lite tråkigt att vi garanterat hamnar på den över halvan när de tråkigaste stadsfestivalerna ska koras i landet. Bortsett från de obligatoriska aktiviteterna som tivoli och massa marknadsgodis får ni här bita i årets artistfält. Vad sägs om Black Jack, Alcazar, Danny, The Playtones, Drängarna, Barbados, Ola, Peter Jewzevski, Wahlströms och så vår alldeles egna snygg-erik.

För att göra en inte allt för lång sågning av programmet (bortsett barngrejerna som jag tycker de gör bra) kan jag väl konstatera att det inte bara är dansband i år. Men det känns ändå som att det är en festival för folk som passerat den gyllene medelåldern. Och fjortonåriga tjejer.

Varför inte ta en titt på vår granne Trollhättan och fråga sig varför de lyckas få ihop ett riktigt bra arrangemang varje år.

Och faktum kvarstår. Det finns verkligen ingenting för oss som gillar distade gitarrer. Verkligen ingenting. Det är ändå en av de största grupperna här i vårt område.

Sådär. Nu får det vara färdiggnällt för den här gången.

Jag får väl helt enkelt göra det bättre själv om jag nu tror att jag är så himla duktig.

Föregående

Plötsligt händer det? Ja eller hur…

Morgonstund har kaffe i mun

Nästa