Vi avrundar veckan med lite etersnack

| | ,

Lästid: 2 minuter

Tomas på Radio Sotenäs 2004

För er som inte är med så är det söndag och en helt overkligt läskig vecka börjar närma sig sitt slut. Själva inledningen på veckan var det inga konstigheter med utan allt har liksom samlat sig till de sista dagarna. En vän har försvunnit, Skandinavien har varit med om det värsta och fegaste attentatet någonsin och Amy Winehouse har gått med i den berömda Club 27.

För min del så avslutas veckan med en tur till Kungshamn och fem timmar i Radio Sotenäs tillsammans med det gamla radiogänget. Det ska bli riktigt roligt att promenera in i de lokalerna igen. Det var ju där som min karriär började. Det är Radio Sotenäs som jag har att tacka för åtta år på radiosporten. Jag har dock inte förberett mig mer än några rader igår kväll precis innan jag somnade.

Jag får helt enkelt luta mig tillbaks på rutin och magkänsla.

Vill ni lyssna så gör ni det här:

http://www.radiosotenas.se/

Jag vill inte verka synisk eller elak men att Amy Winehouse stämplade ut kanske inte var så oväntat. Tragiskt och ledsamt men knappast oväntat. Hade inte Amy en låt som heter Rehab? I övrigt så har jag ingen aning om vad hon gjort.

Men dock. Tragiskt.

Jag tycker vi tänder ett ljus idag också för alla drabbade i Norge, min vän och Amy Winehouse.

Nu får det hemskt gärna vara bra med dödsfall på ett tag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NMwhJ6JV25Y]
God Forbid – To The Fallen Heroes

Föregående

Det är kaos i hjärnan

Dags att planera framtid

Nästa