Vi är inte bara starka just idag

| | , ,

Lästid: 2 minuter

Jaha. Hur ska jag sammanfatta den här arbetsdagen då? Den började ju tidigt idag igen. Halv sex för att vara exakt. Men det var nog rätt bra. Fick städat undan en hel del för sen har det varit möte hela dagen. Verkligen hela dagen. Jag vet inte om det är ovana men jag är mer slut i skallen idag än vad jag brukar vara. Jag är nog helt enkelt inte gjorde för att sitta i möte. Inte åtta timmar i sträck i alla fall.

Idag smäller det då. Hemmapremiär. Söderstadion. Jag har gått och småladdat hela dagen. Sen jag kom hem har nervositeten bara ökat. Eller ska jag säga förväntningarna. Det verkar som att det blir en hygglig premiärpublik också. Eller vad sägs om slutsålt? Över 12.000 fans! Okej gnaget hade drygt 17 på sin hemmapremiär men de är (eller ska vi säga var) guldkandidater. Djurgården då? Noll! Zero! Nada! Eftersom de har Sveriges sämsta supportrar som sett till att laget i deras hjärta fick spela första matchen inför tomma läktare så får vi väl räkna match två då. Drygt sju tusen. Vi har har alltid haft och kommer alltid ha Sveriges bästa och mest trogna fans!

2TORSK10. Det är humor på hög nivå.

Läste precis laguppställningen. Har inte så mycket att anmärka på förutom att jag hellre hade sett Simon Helg på vänsterkanten och någon annan än Castro Tello på topp. Man kan väl inte alltid få som man vill. Idag önskar jag inte så mycket mer än tre poäng och om det fixas av firma Zlojutro/Tello så får det bli så.

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1,

Öka takten sista kvarten, Tidaholm!

Forza Bajen – In med bollen!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mpCRj-pOR3o]
Kenta – Just Idag Är Jag Stark
Föregående

Det är aldrig för sent att lära en gammal hund #2

Premiärmatch = premiärseger

Nästa