Vem vill leva på hoppet?

Om jag var uppe med tuppen i söndags så har jag slagit honom med råge under några dagar. Eller vad sägs om tjugo i fem? Det är tidigt men samtidigt måste jag erkänna att det är rätt skönt att promenera i stan helt ensam. Och det är rätt trevligt att vara själv på jobbet också. Dels får man gjort väldigt mycket mer när inte telefonerna ringer och dels är det skönt när det är helt tyst.

Sverige gjorde jobbet igår och slog San marino med 6-0. Inte så mycket att säga om. Olof Mellbergs hjärnsläpp är en solklar utvisning men det är alldeles för sällan det blir rött kort i de lägena så ett gult hade räckt tycker jag. Nu får vi klara oss utan honom mot Holland. Jag tror dock att Granqvist kommer lösa den utmaningen galant.

Påståendet att det är lite upp och ner i Hammarby just nu måste man väl skriva under på. Jag har tappat räkningen på hur många styrelseledamöter som hoppat av de senaste året och nu ger även VD och tränare upp. Att Michael Borgqvist försvinner är inget jag gråter mig till sömns över. Jag sa det redan från början att en gnagare aldrig skulle lyckas hos oss. När hans främsta merit dessutom är att han tränat lag i division 1 så är det bara att börja kalkylera. Det som är trist med hela historian är att han säger upp sig på grund av hotbilden. Alltså. Jag är en av de som under den här säsongen mer eller mindre krävt hans avgång. Jag har till och med stått på läktaren och gjort det. Men att ta det från läktaren till att skicka sms med hot då har man sjunkit väldigt lågt.

Häromdagen hade jag ett missat samtal. En felringning som kändes sådär. Han som äger lägenheten som jag vill ha hade ringt och det kändes ju rätt så bra. När jag ringde tillbaks så fick jag dock svaret att han ringt fel. Han skulle ringa någon annan för datasupport. Trögt. Min chef, som känner den här killen, frågade redan förra veckan om jag ville ha lägenheten och sa då att han skulle ordna det. Jag har dragit mig för att använda den hjälpen men då bad jag faktiskt honom att ringa och tala om vem som skulle få lyan. Har man kontakter är det väl ändå fel att inte använda dem. Beskedet till honom var att det skulle komma en och kolla på lägenheten som var lovad det men att jag fanns i åtanke. Helt plötsligt så tror jag faktiskt att det är kört med Trädgårdsgatan för Tomas.

Det är fortsatt tokigt mycket att göra på jobbet. Två gånger på fyra dagar har vi kommit över den magiska gränsen. Målsättningen att vi ska öka med 60% på två år känns inte så orealistisk längre då satsningen i Norge verkar slå rätt så bra ut. Det är kul att jobba när det går bra och är mycket att göra.

Laget som Borgqvist tränade i ettan åkte väl dessutom ur..!?

Ersätta en AIK:are med en Djurgårdare? Nog för att Kjell Jonevret gått ut med att han varit(?) bajare men ändå. Nu får Hammarbys styrelse nog kamma till sig lite.

Dags att ge sig ut på jakt igen då kanske.

Okej helt tyst är det inte när jag är ensam på jobbet. Spotify underhåller ju faktistkt.

Devin Townsend kan vara en av de tuffaste.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LeG-6bpeUkA]
Strapping Young Lad – Love?

Similar Posts