Veckans andra dag kan om den vill

| | , ,

För att vara tisdag så har det varit en ovanligt bra dag. Än så länge. Dels så ville min arbetskompis byta tider så jag har jobbat åtta till tre istället för tio till fem. Bara en sån sak. Sen fick jag erbjudande om biljetter till Iron Maiden på Ullevi 1 juli. Bara att tacka och ta emot.

Igår släppte träningsvärken från lördagens flytt. Det var längesedan jag hade ont i kroppen efter fysisk ansträngning och helt plötsligt saknade jag träningen lite mer än vanligt. Några gånger har jag funderat på att börja röra på mig igen men de gångerna har jag lika snabbt slagit undan tanken. Soffan, folköl, hamburgare på Butlers eller något annat har varit dåliga ursäkter. Tiden är en ganska bra tjuv också. Jag har ju verkligen inte tid.

Hur var det nu. Undanflykter och rövhål har vi allihop.

Jag är väl så illa tvungen att beröra ämnet fotboll också. Egentligen vill jag inte men det är väl dags att sluta lipa misstänker jag. I söndags möttes Liverpool och Tottenham i en direkt avgörande match om platsen i Europa League till hösten. Naturligtvis var vi tvugna att göra en bedrövligt dålig insats samtidigt som Tottenham med kniven mot strupen gör en rätt så bra match. Pisk med 0-2 och det som har känts så positivt under hela våren raserades på 90 minuter. Trist.

Okej det återstår en match men Tottenham förlorar inte hemma mot Birmingham. Så är det bara.

Eller ska man våga hoppas att Sebastian Larsson avslutar sin tid i Birmingham med ett hattrick?

Kan man skriva rövhål?

Well. I just did.

Två gånger dessutom.

Hur som helst. Det är fortfarande en rätt så bra tisdag. Tack kompis T för två ståplats-biljetter till Iron Maiden.

Funderar på om man ska ta den nyladdade kameran och promenera lite. Eller så väntar jag till bästaste H:et kommer hem och möter henne vid tåget. Med kameran naturligtvis.

Sju konserter på tre dagar i början på juli. Iron Maiden, Metallica, Anthrax, Slayer, Megadeth, Sabaton och Graveyard. Det kommer bli bra det här.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OnGBa8dVm6k]
Graveyard – Hisingen Blues
Föregående

Mer hårdrock till folket

För ett år och en dag sedan…

Nästa