Vart är vi på väg?

Två inlägg på samma dag? Har jag blivit tokig? Nej men jag blev ohälsosamt upprörd (man skulle kunna säga förbannad) och kände att jag var tvungen att dela med mig.

Fick se statistik från FN idag som säger att 33% av alla kvinnor på jorden blivit våldtagna. Det är en tredjedel. Helt sjuk statistik som gör att man blir illamående. Jag skulle vilja göra något men man känner sig rätt maktlös i frågan måste jag erkänna. Var tredje kvinna!? Hur sjuka är vi män egentligen? Den som på något sätt förstör en annan människas liv har förbrukat sin rätt att få vara kvar. Rött kort. Utvisning från livet.

Jag vet att det är hårt med dödsstraff men i de lägen där vi pratar om våldtäkter, pedofili eller där man på något sätt förstört en annan människas liv så är jag absolut för att fimpa den personen som är ansvarig.

Ska våra skattepengar gå till att betala uppehälle i 25 år för en äcklig människa som förgripit sig på en 10-åring?

Jag bara undrar.

Var tredje kvinna betyder att någon tjej jag känner blivit utsatt för övergrepp. Nu är det säkert lite olika procentsats beroende på vart du tittar i världen men oavsett. Säg en procent i Sverige så är det fortfarande någon i min bekantskapskrets. Någon jag känner.

Känner man någon som blivit utsatt så känner man mest troligt någon som utsatt.

Det är otäckt att tänka så.

[youtube=http://youtu.be/kqziRJi3iLM]
Dope – Die motherfucker die

Similar Posts