Var det någon som sa buksvåger?

| | , , , ,

Det är tisdag idag. Och det är klart att det regnar. Jag tycker nog ändå att det var rätt så skönt att gå till jobbet. Visst att det var lite kallt med shorts men då gick det hela lite snabbare. Någon dag ska jag dels ta tiden på riktigt men även skaffa ny stegräknare så att jag får veta exakt hur långt det är. Förhoppningsvis är det lite längre än de där fem kilometer jag tippat på.

Nytt handbollsmöte igår. Efteråt började jag fundera lite på vad det är jag gett mig in på. I och med att det är en hobby så ska det ju egentligen bara vara roligt. Igår kväll kändes det bara tungrott och jobbigt. Det här med svågerpolitik är sällan bra. När det sätter käppar i hjulet för bra idéer då är det snudd på farligt. Det blir svårt att få ett flyt i det man gör och framför allt är det svårt att komma in som ny och veta vem man vågar prata med.

Efter två veckors uppehåll är det så dags för Bajen att hoppa in i hetluften igen. Och ikväll är det dags för tre poäng. Vi har två raka förluster. På Söderstadion. Mot nykomlingar. Det är väldigt långt från okej. Jönköping Södra ska vi bara slå. Och med Linus tillbaks och förhoppningsvis helt återställd känns det tryggt. Ett tag hade jag faktiskt funderingar på att sticka ner till Jönköping ikväll. Det tar ändå bara två timmar. Och nu kom jag inte på någon bra anledning att inte åka dit. Skulle väl vara vädret då.

Tittade på The Imaginarum Of Doctor Parnassus igår. Rätt märklig och udda film om ni frågar mig. Men det var helt klart en film värd att se. Den bjöd både på en del riktigt sköna tvistar och en del tankeställare. Jag tycker det är skönt när budskapen bakas in och det ges utrymme för egen tolkning och den egna fantasin att tolka fritt. Det är väl lite det som filmen handlar om också. Det här var Heath Ledgers sista film. Rollen som Tony kanske inte är en lika värdig avslutning som Jokern men som vanligt gör (eller gjorde då) den gode Heath en stabil insats.

Om någon ska ner eller har lust att åka till Jönköping är det bara att höra av sig.

Vem tar över efter Hallenius när vi säljer honom i sommar?

Jag kanske skulle hålla mig till att spela musik och prata i mikrofonen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-DMC81IvBeg]
Disturbed – Stupify
Föregående

Stulet av Mr Dee Snider

Ensam hemma 2.0

Nästa