Var det en icke-nyhet det här?

| | , ,

Lästid: 2 minuter

Backyard babies tar en paus. Någonstans i mitt bakhuvud känns det här igen men det kom ändå som en nyhet imorse. Jag är inget stort Backyard-fan men visst är det tråkigt. Jag har faktiskt inte ens sett dem live. Det är ju nästan för dåligt. Jag har hur som helst tagit mig friheten att sätta ihop en liten Best Of BB-playlist på Spotify. Och nu har jag naturligtvis utgått från vad jag tycker och ingen annan.

Vill du lyssna? Klicka där då –> A NICE CUP OF BB

Klyftan mellan de som har pengar och de som inte har några ökar. Fortfarande. Byt regering skriker många. Men sanningen är väl att avståndet ökade även när sossarna bestämde. Och jag vill då inte för allt smör i Småland ha Mona Sahlin som statsminister. Hemska tanke. Dessutom om man ska ta det här med mycket eller lite pengar. Är det inte lite upp till var och en att tjäna pengar? Om du går och knegar på Saab eller Volvo hela ditt liv så blir du inte rik heller. Men du har väl haft någon form av trygghet. De som tjänar stora pengar har någon gång i sitt liv mer eller mindre riskat allt. Och då förtjänar man väl framgång? Jag kan som vanligt ha fel men det låter vettigt i mitt huvud.

Det blir nog en blå röst från Tomas nästa år.

För det är väl val 2010?

Föregående

Måste snart dra ner på det här

17:43 Lite udda men helt okej

Nästa