Välkomna till ett riktigt bra år!!

| | ,

Lästid: 4 minuter

Nytt år, nya möjligheter och nya utmaningar. Ja det är väl så man får se på det. Personligen så är jag helt övertygad om att 2011 kommer bli ett helt grymt år. Ett helt fantastiskt år.

Först! Morfar fyller 90 år idag. Det är stort. Grattis! Tyvärr så är Tomas febrig och får hålla sig hemma. Fel dag att vara sjuk på kan man lätt konstatera och det känns inte alls bra att kunna hälsa på. Men tyvärr så är kalas hos mormor och morfar inget alternativ när man är krasslig.

Band of brothers får vara sällskap istället.

Sen kan jag avslöja att jag inte behöver vara ensam i år. Vänner har jag men nu känns det också som att jag sprungit på en sån där som man kallar för livskamrat. Känslan är helt enorm och allt fungerar så bra. Nu är det nytt och färskt och då ska det väl kännas så här. Men jag är ändå helt upprymd och helt övertygad om att det är flickan jag vill bli gammal med.

För det andra så väntar ett år med massa nya utmaningar. Kanske främst på jobbet men även när det gäller hobbys. Vi har tagit ett stort kliv med Kroppskultur vad gäller arrangemanget runt matcherna. I år ska vi lära oss att springa också.

Annars då? Jo jag inledde året med 39,3 graders feber. Det var sådär måste jag säga. Jag slocknade i soffan igår och när jag vaknade så kunde jag inte röra mig. Det tog nog nästan en timme innan jag kunde ta mig upp från horisontalt läge. Idag är det bättre men jag känner mig fortfarande uggen i kroppen.

Jag passade på att förlänga min jul-ledighet med en dag så jag hinner bli helt frisk.

Nyårslöften? Inte så vågade men jag har lovat mig själv att röra lite mer på mig. Och sen ska jag köpa mindre filmer. Jag nådde mitt mål att bli diamantkund hos Discshop men nu får det vara bra. Jag har bättre saker att lägga pengar på sen en dryg månad tillbaks.

Ska vi orka snacka sport? Nja. Vi kan nöja oss med att säga att säsongens utomhusmatch var ömsom vin, ömsom vatten. Själva grejen med utomhusmatch är kul. Sen att vi fick stryk var ju mindre trevlig. Trist också att det bara såldes 75% av biljetterna. Jag tror att det innebär att det inte blir någon ny utomhusmatch nästa år.

Om inte gnaget och djyrgården får för sig att lira då. Det ska bli intressant att se det säkerhetsuppbådet.

Liverpool är helt under isen. Tolva i Premier league och stryk i veckan mot jumbon. Roy Hodgson måste snart ställa sin plats till förfogande. Inte för att fansen kräver det utan för att han gör ett så fruktansvärt uselt jobb. Undrar vad som hade hänt om jag sett till så vi hade en si sådär 500.000 kronor i extra utgifter på jobbet varje månad. Tror inte jag hade blivit så långvarig.

Stefan Hanna (C) kan vara den största idioten på länge. Extra skatt för överviktiga!? Vad ska vi göra med alla som röker då? Och alla som dricker för mycket? Och alla narkomaner? Eller varför inte alla idrottare som blir skadade? Det kanske inte är så konstigt att Centern inte fick mer än drygt sex procent av rösterna i höstas.

Per Oscarsson troligen innebränd dagen innan nyårsafton. Det är tragiskt och fruktansvärt.

Jag hade väl egentligen tänkt att göra någon form av årskrönika men i ärlighetens namn så orkar jag faktiskt inte. 2010 var inte så spännande. Tror jag. Jag ska ta mig en liten lur på det här sen återkommer jag i ämnet.

2011 ska bli det bästa året på länge. Det är i alla fall vad magkänslan säger.

Notera! Homer Simpson har inget att göra med utsikterna för året. Han gestaltar mer hur jag har känt mig sen igår kväll.

God fortsättning alla!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aNNp5GyzlKc]
Dakota Fanning & Kristen Stewart – Cherry Bomb
Föregående

Den som bäddar får ligga

Allt är nytt men ändå samma

Nästa