|

Vågar man tro på våren?

Lördag. Jag gillar lördag. Speciellt de som inte innebär jobb på dagen för H. Det är helt klart veckans höjdpunkt när man kan vakna av sig själv och äta en lång mysfrukost till Flight 666 på tv:n. Det är livskvalitet på hög nivå. När det dessutom är rena sommarvädret kan man inte annat än att njuta lite extra av livet.

Dagens första, och enda, plan är att på något sätt ta sig ut till Bodele och titta på fotboll. Oddevold möter FC Trollhättan i genrepet inför serien. Sen får man väl se vad den här dagen har att bjuda på. Klockan två är det avspark i fall någon är sugen att hänga på.

Sex dagar kvar till konsert. Jag har kommit på mig själv med att låta lite manisk över det här. Nedräkning och allt. Men nu var det faktiskt alldeles för längesedan man var på spelning. Jag har bara mig själv att skylla. Men då måste jag väl ha lite rätt att gnälla på mig själv också. Eller?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_rPHidYYsYQ&hd=1]
Saxon – Denin And Leather (live)

Similar Posts