Vad är oddset på det?

| | , ,

Det var det här med att inte bry sig för mycket om sport. Ibland är det nästan så att man önskar det fanns en av- och påknapp. Igår var nästan en sådan dag. 2-2 på bortaplan mot Swansea behöver egentligen inte vara ett dåligt resultat. Men. Det spel Liverpool visade upp var inte ens nästan godkänt. Vi har cirka 25 minuter i första halvlek där vi för spelet och faktiskt skapar en del chanser. Vi bör nog till och med göra minst ett mål under den perioden. Men att under matchens sista 30 minuter vara så tokutspelade håller inte.

Vi snackar alltså tokigt utspelade. Snudd på överkörda.

Jag tänker inte fortsätta nu. Jag känner hur gårdagens frustration är på väg tillbaka och det vill jag inte vara med om. Jag hade tänkt somna gott ikväll. Olympiakos mot PSG får underhålla fram till min bättre hälft landar efter jobbet.

Idag inträffade tredje ”vad är det för odds på det”-grejen inom loppet av en vecka. Förra veckan kom jag och två kompisar in på ämnet reklamfilm och landade på den gamla mås-reklamen med Kaj och Börje. Jag berättade om en rökluckeinspektör (både svårt ord och rätt konstig titel) på min förra arbetsplats som hetta Kaj. Varje gång han kom hälsades det med båda fraserna. Hej Kaj! Hallå Börje! Fast ni får tänkta er med rätt dialekt då. Det roliga är att gubben heter Kaj-Börje. Det sjuka med den här historien är att dagen efter vi pratat om honom dök han upp på mitt nuvarande jobb. Naturligtvis för att kontrollera rökluckorna.

Odds-grej nummer två och tre är lite mer klassiska. Nummer två är min chef som ringer och frågar om några pikéer som jag och en kollega var på väg att slänga förra veckan. De har trots allt bara samlat på sig två kilo damm det senaste året. Som tur var hade vi inte hunnit arkivera dem. Den tredje och sista är en reklamation av en jacka. Innan semestern sökte jag kunden två, tre gånger för att hitta en lösning. I och med att jag lämnade ett meddelande till henne så blev jackan liggande i väntan på svar. Igår fick en annan kund syn på jackan som legat och skrotat i typ två månader. Om vi skulle slänga jackan så anmäldes det intresse. Gissa vem som ringde idag och gissa om jag är glad att jag inte gav bort jackan.

Så.

Idag har jag bara pratat om lotto-vinster, seriesegrar och Saxon.

Stort av Jonjo Shelvey att i en match som slutar 2-2 skrapa ihop ett mål och tre assist. Ännu större att han faktiskt fullföljer matchen och gör det riktigt bra.

Vi slår väl klubban i bordet här och nu tycker jag.

Kvällens musikaliska höjdpunkt hämtar jag från Göteborg.

[youtube=http://youtu.be/-u4LqzKk-1g]
Engel – Sense The Fire

Föregående

En femma och några tvåor

Ibland vågar man inte – det bara är så

Nästa