Upp med tuppen minsann

| | ,

Lästid: 2 minuter

När ögonlocken slogs upp idag så misstänkte jag att det var tidigt. Solen hade nämligen inte börjat lysa mig i ansiktet. Men att klockan skulle vara tjugo över sex var en liten kalldusch. Det är väl bara att inse att jag är mer morgonmänniska än nattsuddare.

Tredje och sista dagen av Kropps Dam Elit Cup. Och visst har de lyckats med lottningen. Sista matchen idag är Kropps mot Skuru och båda lagen är obesegrade så det blir en ren final. Och Tomas har varit duktig och fyllt på mål-musik-förrådet.

Det kommer faktiskt bli fyra dagar i rad i Agnebergshallen för en annan. Imorgon lirar herrarna sista träningsmatchen innan allsvenskan drar igång.

Rådhuscafét i Uddevalla må ha bästa läget. Och kanske även det bästa kaffet och godaste patent mackan. Men de har också utan konkurens den sämsta personalen. Idag gled jag in strax efter klockan nio och fick en snäsigt svar att de inte öppnade förrän klockan tio. På frågan om de hade kaffe färdigt var svaret; Ja, men de fick inte lov att sälja något innan klockan tio när de öppnade. Jo men tjena. Otrevlig var hon också.

Undrar hur ägaren till Rådhuscafét hade reagerat om han fick reda på att personalen inte vill dra in pengar till verksamheten.

Jag kan väl bjuda på en liten rapport om lägenheten också. Den gamla är i princip klar. Jag ska bara dit och skura av golven idag. Sen är det som sagt bara att hålla tummarna till veckan att jag får lyan på Trädgårdsgatan.

Föregående

Ledig helg är nog en myt

Bokslut för en fullspäckad vecka

Nästa

1 tanke på “Upp med tuppen minsann”

  1. När jag va på rådhuset för ett tagsen så fick jag inte köpa en smörgås en halvtimme innan dom stängde för att dom hade redan räknat kassorna.. skit

Kommentarer är stängda.