Underhållning på riktigt hög nivå

| | ,

Satt och tittade på del två av en dokumentär av Monty Python förut. Det slog mig hur mycket äldre de där gossarna blivit. Jag har aldrig varit rädd för det där med att bli äldre. Jag har snarare längtat efter det. Tänk bara att kunna säga ”det var bättre förr…”. Och mena det på riktigt. Men någonstans kändes det som att Michael Palin och grabbarna tyckte att det var lite jobbigt. Att titta tillbaks på det som varit och inse att det aldrig kan bli så igen. Det är nog kanske det jag är mest orolig för. När man kommer till just den punkten.

Har börjat fundera på om det var ett så klokt beslut att raka av mig mustaschen. Helt plötsligt har det blivit femton minusgrader och skitkallt på överläppen när man är ute och promenerar. Visst är det skönt att kunna äta normalt och slippa mustasch mellan tänderna. Men det är allt bra kallt också. Pest eller kolera? Bara att välja.

Ska avsluta den här känslomässigt något udda måndagen med några avsnitt Numbers.

Det är nästan så att jag längtar efter tisdag. Konstig känsla.

Vi tittade även på en kortdokumentär om Sten-Åke Cederhök. Jag måste verkligen köpa boxen med Albert & Herbert. Där snackar vi riktigt bra TV.

Inte för att jag har så mycket att välja på längre. Mustaschen är borta nu. Ska jag spara ut en till så är vi ju framme mitt i sommaren. Och då behövs den inte lägre.

Finns det en del ett eller driver de bara med oss?

Föregående

Korv med bröd kan vara det bästa

Har en känsla av att det blir en skitdag det här

Nästa