Tur att jag inte lovade något

| |

Visst kommer ni ihåg att jag inte lovade något kring nyårsafton?

Jag sa däremot att jag skulle försöka att äta mindre godis. Jag skulle också försöka hålla mig så länge som möjligt och se hur länge det gick.

Nu har vi ett resultat. Det höll i 9 dagar. Igår kväll när jag låg och tittade på Himlen är oskyldigt blå tog jag en öl och lite ölkorv. Det räknas inte som godis eller? Vad som däremot räknas till just godis är nog Gott & Blandat. Jag visste att det låg en halv påse Gott & Blandat i godisskåpet. Den ligger inte kvar.

Det gör inte heller den halva påsen med ostbågar.

Eller min dotters sparade godispåse.

Jag fick ett bryt kan man säga.

Men. Nu är det på’t igen. Jag tänker starta en ny period så nu är vi inne på dag 1.

Jag har dessutom inte beställt någon ny film och jag tror att jag varit en lite snällare Tomas så än så länge ser det väl ganska bra ut för mig.

Jag kämpar på!

Föregående

Himlen är oskyldigt blå

Kautokeino Upproret

Nästa