Tre fjärdedelar är en okej debut

| | ,

Lästid: 2 minuter

Så var den avklarad då. Den ”riktiga” debuten. Jag kanske överdriver det hela men jag tycker verkligen det ska bli skitkul att köra ljudet under Kroppskulturs matcher. Dessutom har vi börjat snickra på ett nytt inspring och det är ju också väldigt stimulerande. Kan bli hur bra som helst det här. Och efter dagens match så verkar det faktiskt som att de motsträviga krafterna förstår att det kan bli bra det här. Sammanfattningsvis så kan man väl säga att till 75% var det och gick det ungefär som jag hade föreställt mig. Resterande 25% blev som det blev. Det positiva är att jag har klurat ut hur jag ska göra det bättre nästa gång.

Kom hem lagom för att se sista perioden mellan Frölunda och Brynäs. Tydligen hade gästerna från Gävle varit bättre än oss i de två första perioderna. Men vi ledde med 3-2. I sista tycker jag inte det var något snack. Vi var bättre än Brynäs och gjorde dessutom ett mål som blev bortdömt. Frågar ni mig så säger jag felaktigt. Men vad vet jag. Ser jag ut som en hockeydomare? Nej, men jag beter mig antagligen som en när jag sitter i soffan.

Och appropå soffa. Funderar allvarligt på om jag ska ställa klockan på sex imorgon och kocka köttfärssås då istället för att vänta på att isklumpen till köttfärs ska tina nu. Frågan är om jag ska orka hålla mig vaken i någon timme till eller om jag verkligen går upp klockan sex imorgon.

Beslutsångest? Ja det här är ju en av livets många svåra frågor.

Handbollsmatchen då? Ja alltså. Warta var inte bra och Kropps ledde med 14-11 i paus. Borde varit större skillnad men de gröna orkade inte riktigt göra rycket. Det straffade sig rätt så ordentligt i andra halvlek. Två mål på en kvart för Kropps och så var den här kvällen förstörd. 24-27 blev det till slut.

Efter ett besök i köket och lite kläm på isbiten (köttfärsen då) så har jag beslutat mig för att sätta på en film och se vad som händer. Somnar jag så blir det till att gå upp tidigt. Är jag vaken när filmen är slut så kan jag nog kocka lite mat då.

Problemet löst.

Föregående

17:37 T minus 23 and counting

23:19 Jo så fick det bli

Nästa