Hipp hipp! Tomas firar tusen inlägg!

| | ,

Så börjar vi om då. På ett. Eller rättare sagt tusen och en. Det här är nämligen mitt tusen första inlägg. Det är lite coolt om jag får säga det själv. Egentligen skulle jag uppmärksammat inlägg nummer tusen tretton om man man tänker på min första bloggheader. Men eftersom jag lagt den bakom mig så kändes det rätt att jubla lite extra nu.

Vem hade kunnat tro att det skulle hålla så här länge när jag började skriva för lite mer än tre år sedan?

Om vi lägger klang och jubel åt sidan en stund och tittar på dagen som varit. Ja men jag måste ju helt klart ge den ett stort plus i kanten. Halv dag på jobbet. Av någon märklig anledning så har man en tendens att bli grymt mycket mer effektiv ju mer det är att göra eller ju mindre tid man har på sig. Enkel matematik? Ja kanske. När jag kom in till stan igen blev det ett snabbt besök på Systembolaget och Tomas en flaska rom rikare. Den hette trots allt Mount Gay Rum. Inte för att jag är homosexuell men det var ändå ett givet köp. Två steg runt hörnet från bolaget ligget Jack & Jones. Två nya par jeans blev det inköpt och efter första provningen här hemma verkar det som att båda får stanna.

Det har även hunnits handla det sista inför midsommarlunchen imorgon. Det som från början skulle bli en lunch för H:et, mig, hennes föräldrar och min mormor har utvecklats till värsta släktkalaset. Nu kommer H:s syster med sambo och mina föräldrar också. Jag är en familjekille så det ska bli jättetrevlig. H:s föräldrar och mina päron har dessutom inte träffats ännu så det ska bli lite spännande.

Tre syskon från Bovallstrand och det hade varit helt perfekt.

Som om inte allt det här var nog så precis när vi landade innanför dörren efter mat-shoppingen så fick jag ett sms från optiker Liljelood. Mina nya glasögon var klara så det vara bara att ta på sig pjuxen igen och knalla ner på stan. Moods of Norway heter märket. Det ska tydligen vara riktigt hett just nu. Jag vet inte jag. Hur hett kan det bli om man har en traktor som logga?

Höll nästan på att glömma sillen. För första gången i mitt 33-åriga liv har jag lagt in egen sill. Om jag varit smart så hade jag valt ett recept där det var angivet hur mycket av varje ingrediens det skulle vara. Nu blev det till att skjuta från höften och om man har riktigt tur så är det i alla fall ätbart.

Tur att vi har köpt en hög med annan sill också.

Riktig sill.

Så vad återstår utav den här dagen? Vi har förberett det som vi kan förbereda. Dukat bord, lagt in sill och värvat lite mer bestick. Det är väl bara att hälla upp ett litet glas med den nyinköpta rommen, lägga upp benen på soffbordet och andas ut. För vi kan väl inte ha glömt något?

Jag har till och med betalat alla räkningar. När hände det den 23:e sist?

Den har dagen har minsann varit så bra att jag höll på att glömma bort att min iPhone självmant tog bort samtliga appar på sig själv idag. Rätt märkligt fenomen. En vanlig synk med iTunes på datorn resulterade i noll appar på telefonen och en liten stunds jobb för att återställa. Det mest tröga är jag tydligen blir tvungen att scanna om alla mina skivor. Det kan väl kanske ses som dagens i-landsproblem.

Att inlägg nummer tusen innehöll en bild med jordgubbar kanske inte var lika rockigt.

Om jag skulle råka glömma eller inte hinna imorgon så passar jag på att önska en fantastiskt trevlig midsommar redan nu. Unna er själv en maltdryck samtidigt som ni njuter av lite Led Zeppelin. Se det som en liten gåva från mig till er.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6tlSx0jkuLM]
Led Zeppelin – Black Dog (live)

Föregående

Fyra timmar och räknandes

Vad sägs om en trevlig midsommar!?

Nästa