|

Tomas problemlösaren – syntax error…

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag vet bara att jag vill skriva. Behöver skriva. Men i vilken ände ska jag börja? Och vad kan (läs vågar) jag skriva? Vi kan väl börja med att konstatera att ibland är inte livet enkelt och svaren man söker hade varit värda hur mycket som helst.

Problem ett. När man blir fullkomligt överrumplad av ett påhopp. Eftersom vissa situationer är nya för mig så vet jag inte riktigt hur jag ska handskas med dem. Idag dök en sådan situation upp. Jag släppte den då men är tvungen att plocka upp den imorgon igen. Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska tackla det men det löset sig säkert. Det måste ju lösa sig helt enkelt.

Problem två. Tvist om släktklenoder. Jag har alltid trott att jag aldrig kommer att bråka om något som ska delas upp i släkten. Inte tjafsa om saker som egentligen inte betyder något. Men nu börjar jag tveka. Och jag kan faktiskt inte säga att det inte betyder något. Om de två enskilda händelserna leder till “stöld” av en släktklenod vet jag inte riktigt hur jag ska reagera. Har jag rätt att reagera? Kanske inte men för mig är det här en viktig fråga.

Jag har väntat i 34 år på att få hedra min morfar och nu kanske jag inte får det.

Jag är både stressad och ledsen över problem nummer två. Jag saknar min morfar. Varje dag som går tänker jag på honom och känner att det är skit att han inte får vara med om det stora äventyr som väntar mig. Jag hade så gärna velat dela det med honom.

Nu skriver jag problem. Kanske är det bara jag som förstorar allt. Gör en så kallad höna av en fjäder. Men det är min känsla och det är jag som ska bearbeta den.

Tänk på det.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b-7c4VNGOgU]
Cat Stevens – Father and son

Similar Posts