Tomas är rastlös

| |

Lästid: 2 minuter

Det är inget roligt att vara sjukskriven. Inte ens nästan. Nog för att jag kunnat fixa till både min egen sida (sandstromevent.se) och (bohusbataljon.se) samt lite annat småtrix för bland annat kusin så går tiden väldigt långsamt. Och någonstans känner jag mig lite skyldig gentemot min arbetsgivare. Jag vet att jag inte kan hjälpa att det blivit så här men ändå. Jag vill ju jobba och göra rätt för mig. Nästa vecka ska jag i alla fall ta mig ner till redaktionen och snacka med chefen. Och dricka kaffe.

Är det någon som blir förvånad om jag säger att jag har fått lite idéer på att gå genom min skivsamling, lyssna på alla skivor och skriva några rader här om dem? Nej tänkte väl det. Först ska jag dock se till att blir frisk i ryggen så att jag kan ta mig ner till pojkrummet.

Vi kan ju börja med att lyssna på senaste singeln som Metallica släppt från kommande album. Moth into flames. Plattan släpps 17(?) november. Kan bli precis hur bra som helst.

…och inte ett ord om hur läget är? Nej jag orkar faktiskt inte. Allt är en soppa och på måndag måste jag ta tag i det på riktigt. Om inte någon annan gör det innan dess men det är väl att hoppas på ett mindre mirakel.

Metallica – Moth into flames

Föregående

Det långa inlägget om rädsla och magnetröntgen

Tomas är rastlös 2.0

Nästa