Tomas är rastlös 2.0

| |

Jo. Så är det. Ganska ofta frågar jag min dotter ”vart har du myrorna någonstans?”. I början pekade hon antingen på rumpan eller sa ”ruuuuumpan”. Och skrattade. Numera är hon kreativ och pekar på fötterna om hon springer runt eller på händerna om hon inte kan hålla dem i styr. Jag måste nog inse att det är jag som smittat henne.

Jag kan inte vara still. Jag måste ha någonting att göra. Faktiskt precis hela tiden. Nästan. Visst kommer det stunder när jag bara vill ligga raklång på soffan i ett mörkt och tyst rum. Fast det är inte så ofta. Vad jag tänkte komma till? Jag vet inte men en tanke som slog mig är att det kanske är mitt fel att jag är skrot i ryggen. Jag har inte kunnat vara still. Måste jobba. Inte gå till läkaren. För inte är det något fel på mig.

Det är sådana tankar som snurrar när man är sjukskriven. När man sitter hemma själv. Som tur är har jag min blogg. Och ViaPlay. Tio säsonger Criminal Minds. En säsong Wicked City. Snart sista säsongen av Scandal. Och ett antal filmer. Jag har även kommit halvvägs genom Bruce Springsteens självbiografi. Hittills mycket bra. Lättläst och kul.

Ja just det. Efter att jag haft samma tema på bloggen i några år så bytte jag i våras. Somras? Nu ville jag byta igen. Vi får väl se hur länge det dröjer tills nästa gång.

För några veckor sedan dök The Last Bands senaste video upp. The Hunt. Vill ni ha lite skön trash (eller dödsrock) så push play on tape. Från Göteborg är de minsann också. I november släpper de sitt andra album.

The Last Band – The Hunt

Föregående

Tomas är rastlös

Arvet efter en stor människa

Nästa