Tillåt mig småle en aning

| | ,

Lästid: 1 minut

Det varma höstvädret och förkylningsvirus har stoppat svininfluensan? Ärligt talat. Vanligtvis så brukar jag skratta och starkt ifrågasätta konspirationsteorier och paranoida tankar. Men nu vet jag inte längre. Det är något skumt med den här baconfebern.

Frölunda är under isen. Jo faktiskt. Fjärde raka förlusten igår. Det känns inte som att Uffe Dahlén har riktigt koll på läget. Nu är det inte han som ska pricka dit alla chanser vi får. Men det är han som ska sträcka upp lata och ineffektiva spelare.

Och Hammarby fick 105 000 kronor i böter för ”läktarskandaler”. Precis vad vi behövde.

Dags att sparka igång veckans sista arbetsdag. Det har smugit in en liten latmask i Tomas. Tror faktiskt att jag skulle behöva några dagar med ingenting på agendan.

Godmorgon!

Föregående

När man minst anar det…

Jag går och fiskar

Nästa