Tiden går fort när man har roligt

| | ,

Ja så blev det tisdag. Helt plötsligt. Om det inte hade varit för att det händer en del roliga saker idag så hade jag antagligen spytt lite galla. Över att det är tisdag alltså.

Vi släppte upp januari-kampanjen igår vilket betyder massa att göra på jobbet. En del är fortfarande trögjobbat men eftersom hela affärssystemet fortfarande är under utveckling gör det inte så mycket. Idag är det dock deadline för en del grejer annars kommer det bli kaos. Och det vill vi ju inte ha.

Efter dagens arbetspass ska jag på styrelsemöte med Kroppskulter. Jag ska dock inte närvara på hela utan bara komma och säga ”hej här är jag..”. Och så vidare. Det är väl en bra idé om de flesta i styrelsen vet vem jag är innan jag börjar jobba. Typ.

Efter hej-och-hallå-mötet är det dags för hockey. Igen. Vi är fortfarande obesegrade på det här decenniet vilket känns bra. Nej jag räknar inte förlust i sudden death. Brynäs är dagens motstånd. Kan bli en tuff nöt men jag har en positiv känsla i kroppen. Trots att Markström antagligen vaktar gävle-målet.

Ungefär så ser min dag ut. Spännande? Både jag och nej. Jag trivs väldigt bra på jobbet och jag har det rätt så okej på min fritid. Vad mer kan en man begära?

Rätt så okej fritid? Nej det är lögn. Jag trivs faktiskt väldigt bra med mitt liv utanför jobbet. Jag har väldigt bra vänner och det är nästan det viktigaste. Det är inte alla som har polare som  fixar grönsaksfylld kyckling till en efter jobbet och sen bjuder på en helkväll med The Treasure Of  Monkey Island.

Eftersom jag räknar vinst efter sudden death så kanske jag borde räkna förlust också..!?

Föregående

Utvilad som få

En rad säger mer än tusen ord?

Nästa