|

Tiden går fort när man har roligt

För inte så längesedan kom jag och min far in på det här med att bli äldre. Av någon anledning så har den gamle blivit lite nojjig över det här med att bli äldre. Än så länge är han bara 54 men det går tydligen alldeles för fort för honom. Mitt inlägg i debatten var att som 32-åring är mitt enda handikapp, än så länge, att jag inte orkar dricka sprit tre dagar i rad längre. Det var ingen lögn med det påståendet. Men siffran kanske ska korrigeras till två dagar.

I tisdags bjöds det på en hel hög med bra musik. Tyvärr var ljudet på lilla scenen helt skrot men Stone AD och Tad Morose ska ända ha en eloge för grymma spelningar. Kvällen avslutades med WOLF och Haunted på stora scen. WOLF var riktigt bra men Haunted. Nu var det här första gången jag såg dem men jag måste ändå säga världsklass. Och riktigt riktigt bra ljud hade de också.

Jag tänker inte ens kommentera att det bara är fyra dagar kvar på semestern.

Jag börjar få riktigt bra vibbar av Roy Hodgson. Två nyförvärv så här långt och det är två britter. Joe Cole som måste anses som en av de bättre värvningarna på senare år och sen Danny Wilson från Rangers. Vet inte så mycket om den sistnämnde men det är ju en britt. Milan Jovanovic som också är ny var ju redan klar när Hodgson tog över. Om jag fattat det hela rätt. Nu ryktas det om mer engelsmän in i laget. Aston Villas ytterback Luke Young. Han kommer ju inte gå in och dominera men det är en bra backup. Och så är han ju engelsman.

Jag gillar Hodgsons värvningsfilosofi.

Fjordfest med karuseller idag. Eftersom kompis C har ont i benet så blir det Tomas som får åka släng-gunga och andra roliga saker med hans kids. Motvilligt? Om jag ska vara helt ärlig så behöver de nog inte knuffa upp mig.

Jag hade två chanser att inte totalförstöra onsdagen. Eller åtminstone lindra fallet en aning. Tog jag någon av dem? Nej det är väl klart att jag inte gjorde. Jag brukar alltid hävda att man blir väldigt smart under alkoholens inverkan. Det är väl undantagen som bekräftar regeln antar jag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ijfCXBSqKAc&feature=channel]
The Haunted – All Against All

Similar Posts