| | | |

Tänk positivt Tomas!

Förra nyårsafton gav jag som nyårslöfte att börja fokusera mer på det som är bra. Det gick väl sådär. Jag kan inte säga att jag misslyckades förra året men jag kan inte heller se att jag var särskilt bra på det. Man måste liksom påminna sig mellan varven. Idag är en sådan dag.

Jag tänker med andra ord inte dra upp att det är tisdag idag. Och jag tänker inte nämna det mer än en gång att jag tycker Hammarby gjorde en riktigt svag premiär mot Assyriska. Förlust med 0-1 må vara okej om man verkligen försöker. Men det kändes inte som att Bajen gjorde ens det. Försökte alltså.

Så nu släpper vi det dåliga och tar in det bra.

Liverpool och Andy Carroll är bra. Grabbens första mål för oss kom igår. Och vilka mål han gör. 1-0 efter drygt tio minuter är ett otroligt hårt skott och 3-0 är väl vad man kallar ett patenterat Carroll-mål. Inlägg från Meireles där Andy går upp mot en försvarare och är rätt så mycket starkare. Där mellan hade Kuyt bredsidat in 2-0 efter en av de värsta pressar jag sett på länge. En härlig seger över köpelaget Manchester City med 3-0.

Och en skön vinst för Tomas som hälsade på Svenska spel innan avspark och tippade just 3-0. Insats tio kronor så det blev inte mer än 265 kronor. Men ändå.

Jag har ingen speciell relation till gruppen Amaranthe mer än att jag sett dem live som förband till Kamelot. Och tydligen gör sångerskan Elize låten till Kroppskulturs damer. Men som sagt. Mer än så är det inte. Fick se att gruppen släppt ny platta i dagarna. Och som sagt så är jag inte så påläst men jag tror minsann det är debuten också. Får bli att lyssna idag.

Amaranthe – Amaranthe

Det var en del allsvensk fotboll igår också. Jag har egentligen inte så mycket att säga om allsvenskan mer än att det är fint att blodvitt förlorat två av två och att det är illa om inte Jimmy Durmaz får nått för nacksvingen/stryptaget han tog på halmstadspelaren igår.

Idag hade jag velat vara ledig och äta frukost hemma.

För övrigt så är det bara tre dagar kvar till fredag.

Det är positivt tänkande!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bMUJkauJ-mM&hd=1]
Deep Purple – Burn (live ’74)

Similar Posts