Tänk om det kunde bli vardag igen

| | ,

Tvättlina

Hoppsan. Det var den här veckan. Tiden går fort när man har roligt säger de. Jag skulle vilja påstå att tiden går ännu snabbare om man har fullt upp. Hela tiden. Den här veckan har verkligen rusat förbi. Vi har tryckt adresser på i runda slängar 60.000 kataloger. Nu är Norge och kundregistret avklarat. Då återstår det endast prospekt. Ska vi säga runt 70.000 kataloger. Om det här fungerar någorlunda smärtfritt så vill jag ha en medalj.

Eller åtminstone en klapp på axeln.

Förra veckan startade jag ett konto på Bet365. Då verkade det vara ytterligare en åh-nu-ska-jag-vinna-mycket-pengar-grej. Så här med ungefär en vecka att titta tillbaks på så kan det kanske bli så. Vi pratar naturligtvis inte om miljonbelopp men jag har ökat kassan med i runda slängar en tusenlapp än så länge. Gårdagens ”idiotspel” på Liverpool hjälpte ju naturligtvis till.

Fyra nya skivor att ställa i hyllan har blivit mina idag. God Forbid, Avenged Sevenfold, Stone Sour och kanske framför allt Accepts nya platta Blood of the nations. Det lilla jag har hört låter nästan lite Saxon. Det ska bli riktigt intressant att lyssna igenom den imorgon.

Helgen ska tillbringas i Bovallstrand. Tvätta, tvätta, tvätta. Och se på fotboll. Systrarna spelar mot Skepplanda imorgon och det kan man ju inte missa. Enda villkoret var att Tomas fick välja bilmusik. Undrar om det kan bli Accept.

Ingen sport idag? Nej jag orkar.

Men Zlatan borde välja Real Madrid.

Fick frågan om hur jag kände inför att dela uppgiften i speakerbåset på Kropps matcher. Min första spontana reaktion var att det var okej. Så det kanske är det jag ska gå på.

För just nu är känslan mer egoistisk.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Wq0khKsgthY&feature=related]
Accept – Princess Of The Dawn (live in Japan 1985)
Föregående

Då kör vi – Måndag igen!

Vila kan man göra en annan dag

Nästa