Tangenbordet som försvann

| |

Lästid: 3 minuter

Det räckte inte hela vägen för Frölunda igår. Förlusten med 3-4 borta mot djyrgården känns riktigt sur då vi var det bättre laget i minst två perioder. Men! För att se det positivt så bådar det kanske gott för kommande matcher. Till exempel matchen imorgon mot MoDo när Tomas kommer sitta på läktaren.

Och idag är det fredag igen. Och det där berömda myset lär nog infinna sig idag också. Soffan är bokad till klockan åtta och idag får vi tillökning. Jag väljer inte ordet förstärkning innan vi sett resultat.

Bengt-Åke Gustavsson kliver av som förbundskapten för Tre kronor. Kliver av? Eller blir avputtad. Den officiella versionen är att det är något mitt i mellan. Jag tycker det känns bra att Bengan lägger av nu. Fem år känns som en ganska lagom tid. Jag tycker däremot inte om att det är Pär Mårts som tar över. Men missförstå mig rätt nu då. Jag beundrar Mårts och det jobbet han gjort med juniorerna. Och det är just det. Jag tror vi får svårt att hitta en bra ersättare till honom och jobbet med de yngre känns riktigt riktigt viktigt. Det är ju vår framtid liksom.

Det har inte blivit ett ord skrivit om min lilla utflykt förra helgen. Karlstad tur och retur. De flesta vet väl hur matchen slutade så den lämnar vi till handlingarna. Själva resan blev rätt så bra faktiskt. Vägen till Karlstad tillbringades i baksätet på en Mercedes med dansband och Elton John i högtalarna. Kom på mig själv med att inte bli irriterad och få kräks-känslor över dansbands-tjafset. Har funderat fram och tillbaks på varför och jag tror jag har ett svar. Men det håller jag för mig själv.

Sen blev det bjud-buffé på Löfbergs lila arena. Tillsammans med hjältar som Ronnie Sundin, Patrik Carnbäck, Micke Sandberg och just avgående förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson. Färjestad var inte bara bättre i huvudmatchen utan även när gamlingarna möttes tidigare på dagen. God mat hade de i Karlstad måste jag säga.

Sen att det inte blev en hotellnatt i Karlstad är jag mest bara nöjd över. Kunden som jag skulle tillbringat kvällen i Karlstad med hade fått förhinder och som tur var så hade jag några vänner som var upp och tittade på matchen. Men en plats över i bilen. Tack för det Benny!

Förutom att jag var på PRomotion Expo i onsdags så har veckan varit högst ordinär. Så vi lämnar det där och ser fram mot helgen.

Lusten att skriva blogg har inte riktigt infunnit sig. Förän nu.

Elton John gnäller jag absout inte på.

Föregående

Ducka Karlstad för nu kommer vi!

Helgsammanfattningstider

Nästa

2 tankar på “Tangenbordet som försvann”

  1. Det är väl som alltid när Frölunda spelar bortamatch. Att det börjar kasst i första och tar sig sedan. Trist att det inte räcker längre fram bara. Den här gången lyckades vi dock göra mål när vi tog ut Honken. Har väl inte hänt någon annan gång den här säsongen?
    Karlstad är en trevlig arena och bortastå är bättre placerad nu än vad den var förut. Så även jag tyckte att resan dit med Wild West Support förra helgen var trevlig.

    • Just nu är besvikelsen så grymt stor att jag kan varken hålla med eller säga emot. Jag tror också att det var första gången vi plockade Honken. Och det var på tiden. Visst har han varit en av våra bästa spelare men vissa matcher har han inte många rätt.

      Matchen ikväll kommer ju bli en rysare…

Kommentarer är stängda.