Tack som fan för fredag

| | ,

Lästid: 3 minuter

Fredag! Dagen som har alla möjligheter att bli hur bra som helst. Jag vet inte om jag tycker det är en bra grej egentligen men det känns som att jag kommit in i det här med fredagsmys. Eller fredagskänsla. Först jobba och sen väntar en kväll med bara ingenting. Inget jobb. Inga måsten. Och man får vara uppe hur länge man vill.

Sweden Rock har presenterat ytterligare en akt. Man måste ge dem att de håller sin linje. Klara idag är gamla hederliga Raven. Och en tumme upp från Tomas. En snabb överblick av hittils klara band ger en känsla av ”det här känner jag igen”. Oavsett hur mycket man gnäller så kommer det bli ett bra år nere på blekingestäppen även nästa år. Sanna mina ord.

Och tydligen så ska det presenteras ytterligare ett band imorgon. Trevligt.

Halva arbetsdagen klar. Måste säga att det var intressant att vara med på den ena initervjun. Inte för att jag hade så mycket att tillföra eller för att meningen var att jag skulle tillföra något. Som jag skrev tidigare i veckan så var det trevligt att inte sitta på ”andra sidan” bordet med handsvett. Och lite klurigt att försöka lista ut vad personen ifråga säger bara för att hon eller han sitter på just den stolen. I eftermiddag väntar ytterligare en intervju för Tomas. Och den här gången är jag nog lite nyfiken faktiskt.

För första gången under min bloggkarriär ska jag nu beröra ämnet kändisskap. Eller nått åt det hållet i alla fall. Det inns ju en del kändisar som figurerar väldigt mycket i pressen. Om det är bra eller dåliga artiklar som publiceras lägger jag inte så stor vikt vid. Sen finns det kändisar som är grymt stora men som man sällan hör något om förutom när det gäller deras yrke. Johnny Depp, Henke Larsson och Joakim Thåström är väl tre ganska bra exempel. Och Tiger Woods. Golfaren som alla, eller i alla fall Tomas, trodde var en riktigt helylle-kille. Aldrig några skandalar. Alltid välklädd och vältalig. Och sen spelar han ju golf. Inom den sporten existerar väl inga skandaler. Men nu har han nog skitit i det blå skåpet den gode Tiger. Dels verkar det som att han stoppat den lille i fler än sin fru och sen det där med att backa ut från garageuppfarten och på tio meter klippa en brandpost för att sedan landa i ett träd. Nej då är man nog inte påverkad av något. Hörde att Jesper Parnevik hade kommenterat att frun i huset hade jagat Tiger med en järntrea. Han tyckte att hon skulle ta drivern nästa gång istället. Lite kul sagt faktiskt.

Sådär. Nu blev det nästan så mycket fame att jag ramlade av stolen. Lovar att inte beblanda mig med mer sånt.

Vad är det som säger att man sover bättre i sängen än i soffan?

Vad sägs om hemmalagad pizza och en rulle ikväll? Jo så får det nog bli.

Har förstått att TGI Friday är ett välanvänt uttryck. Nu är jag en tuff hårdrockare så jag kan inte springa runt och slänga mig med massa osanningar utan nöjer mig med…

Tack som fan för fredag!

Föregående

Skitnödigt var ordet

16:25 Helg om 35 minuter…

Nästa