Tack för kaffet.. Eller..?

vfhcTillåt mig småle. Eller varför inte gapskratta. Varför? Jo det ska jag tala om.

På jobbet använder vi Schenker för att skicka ut kläder till våra kunder. Man kan säga mycket om det företaget. Schenker alltså. Ord som man inte kan, ska eller bör använda är dock bra, leveranssäkra, snabba, tillförlitliga och så vidare. Schenker är i mina ögon ett riktigt uselt transportföretag. Och det är helt obegripligt hur de lyckas överleva. Nu har jag inte varit med så länge i branschen men jag tycker det är lite skrämmande att ett företag kan bete sig så som Schenker gör.

Och nu till dagens roliga.

Schenker är en av Frölunda Indians största sponsorer och har således ex antal biljetter till deras hemmamatcher. Jag skulle till och med kunna sätta en ansenlig summa pengar på att det finns en loge det står Schenker på. För en sex sju veckor sedan pratade jag med vår kontakt på Schenker och då kom vi in på det här. Jag frågade om det inte råkade vara så att Schenker bjöd sina kunder på hockey mellan varven. Och om man dessutom inte kunde få utnyttja logen eftersom vi är en utav deras större kunder. Svaret var att Schenker hade minsann ingen loge. Må så vara. Hon kunde eventuellt skaka fram några biljetter vilket efter någon dag visade sig bli fem.

Matchdag var 14 november (alltså imorgon) och vi skulle få biljetterna i god tid innan. Nu vet inte jag vad Schenker menar med god tid. Men med tanke på deras leveranssäkerhet, eller saknaden av den, så borde jag förstått att 27 timmar innan är i god tid. Panik? Nej inte alls. Vi har ju fått våra biljetter men dagen innan är enligt mig inte i god tid. Nyfiken som man är var jag ju tvungen att kolla vart vi ska sitta. Och nu orkar jag faktiskt inte bli lite irriterad ens. Jag satt för mig själv och skrattade högt när jag läste; sektion E. Men? Är inte det högst upp under taket? Jo typ. Kundvård? Nej inte det minsta. Med tanke på allt strul, och det har verkligen varit overkligt mycket, så tycker man nog att de kunde ansträngt sig lite mer.

Jag kan ärligt säga att om jag inte var säker innan på att rösta nej till en fortsättning med Schenker så är jag det nu. Och det handlar naturligtvis inte om att vi inte fick sitta i deras loge. Som ju inte finns. Det handlar om deras sätt att behandla oss som kunder. För det första; hade vår VD ringt så hade det varit ett annat ljud i skällan och det stör mig nått så vansinnigt. För det andra; jag stör mig på att bara för att det är ”fotfolket” som ska gå på hockey så kan vi inte få biljetter till alla utan måste lotta så några blir utan. Och att vi dessutom får biljetter ute i Mölndal känns ju inte heller särskilt klockrent. Bitter? Jag? Nejdå!

Annars då Tomas? Jodå, så att.. Nej nej..

Det är ju trots allt fredag och den där härliga känslan om att inte göra någonting börjar komma. Nu ska det i och för sig bli lite mer än ingenting. Men inte så mycket. Direkt efter jobbet ska jag åka hem till mormor & morfar och flytta tillbaks deras tvättmaskin som jag drog undan förut när jag var där och åt lunch. Förstår inte varför jag inte gör det oftare. Inte drar runt på deras tvättmaskin utan är där och äter lunch. Dels så får jag umgås lite med dem. Och dels så är ju mormors mat typ världens bästa. Efter blixtvisiten hos m&m så blir det after work på Mortens med gänget. Extra trevligt är det att Sofia kommer upp från Göteborg och hälsar på. Efter det blir det soffan.

Som sagt. Fredagskänsla!

Och nu jävlar snöar det. Huga.

Ingen loge? My ass!

Similar Posts