T minus tre dagar

| | , ,

Grattis Sverige! Igår fick vi så återigen se våra handbollstjejer lira i TV4. I söndags visades en gammal dammig Beck-film istället för bragdmatchen mot Norge. De flesta har väl hört hur mycket handbollen har sparkat bakut över det här snedsteget. Personligen så är jag kluven även att handboll är en utav tre sporter som jag bryr mig om på riktigt. Men hur många håller med mig? Hur många var det som egentligen sörjde över att de inte kunde se matchen i söndags? Och vem hade kunnat spå att vi skulle smiska upp norskorna?

Nu blev det ytterligare lite upphaussat och kanske med all rätt. Jag skulle nästan gissa på att det var över miljonen som tittade på matchen igår. Tjejerna förtjänar lätt uppmärksamheten med tanke på prestation och resultat. Men frågan är om inte kaxigheten gjorde sitt också. Just därför var det ganska givet att vi skulle torska. Nu blev det bara en boll upp till Frankrike som ändå snodde silvret vid senaste VM men insatsen från svenskorna var inte godkänd. Eller ja. Det är ju naturligtvis lätt att gnälla när man sitter i soffan men jag tror nog att de flesta är överrens om att det var en tämligen medioker insats. Man kan alltid se det från minst två håll. Min åsikt är nog ändå att om man ska förlora en match i den här turneringen så var det en bra match tjejerna valde.

Ikväll väntar Ungern. Jag är helt övertygad om att vi får se ett helt annat Sverige på plan i den här matchen.

Och nu hårdrock.

Årets Sonisphere regnade ju milt sagt bort. Nu har det börjat ramla in namn till nästa års festligheter. England har släppt bomben The Big Four och tydligen så har vi i Sverige haft samma headliner som engelsmännen de senaste åren. Hur coolt hade inte det varit att få se de fyra stora på samma festival. Jag får nog snart ta och börja fundera på riktigt vilka festivaler det ska bli nästa år. Sonisphere känns nästan givet på något sätt. Varför vet jag inte men så känns det. Sen står det mellan Sweden Rock och Graspop. Just nu lutar det faktiskt lite åt att jag bryter min bojkott och drar till Blekinge i juni.

Men jag har inte bestämt mig än.

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva om min vardag.

Tre dagar kvar på jobbet innan det blir två veckor semester. Igår bokades en dag i Göteborg in. Och ett besök på Dinner 22. Har ni inte provat den sotade tonfisken där så kan jag rekommendera den varmt. Helt sjukt bra. Det kan faktiskt vara det godaste jag ätit.

Jag får snart sluta använda order fantastiskt.

En komplett line-up för Sonisphere hade varit om de bokade Anvil också.

Vilka är Biffy Clyro?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jDC2e6i6Quw]
Anvil – Metal On Metal (live)
Föregående

Mörkrädd? Jag? Åh inte då!

Hardcore Superstar är mitt nya husband

Nästa