T minus 387 minutes

| | , ,

Då var den här då. Sista arbetsdagen innan semestern. Och som tur är den fylld till bredden med saker att göra så det lär gå undan. Två foldrar ska snickras ihop. Fakturor ska skickas och kassasystem ska startas upp. Till och med ett möte är inplanerat. Ja det ska nog gå bra det här tror jag.

Ikväll ska semestern firas in med några kalla Heineken. Och jag ska vara uppe precis så länge jag vill.

Imorgon bär det av till Rotviksbro för trädgårdsfest. Det ska minsann bjudas på korvbuffé. Det låter väl inte så tokigt. Däremot är jag lite tveksam till verksamheten som ska pågå några hundra meter därifrån. Diggiloo hette det visst. Men det är väl som alltid. Man får inte roligare än vad man gör det till.

Funderar på att spara ansikthåret resten av sommaren. Men med tanke på att det växer som om jag vore fjorton år så kanske det inte spelar någon roll.

Och här kommer en rubrik från Sportbladet. ”Hammarby kan tvingas sälja Linus Hallenius”. Ja men det är bra journalistik Sportbladet. Vilken fyra-åring hade inte kunnat räkna ut det? När dessutom artikeln handlar om att vi kan bli tvugna att sälja om vi inte går upp i Allsvenskan ter sig rubriken än mer löjlig.

För säkerhets skull har jag tillverkat en liten mapp med ordet ”sommarjobb” på. Så att jag inte ska behöva känna att jag inte har något att göra under de kommande tre veckorna eftersom ljud- och ljusjobbet är lagt på hyllan ett tag.

Jag borde väl slänga upp The final countdown, School’s out eller nått annat uppenbart.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l5DCFjk_O4w]
Iron Maiden – 2 Minutes To Midnight
Föregående

Mästertipparen strikes again

Vilodag? Ja till en början i alla fall.

Nästa