Stressfraktur i hjärnan

| |

Dag två på både veckan och mars avklarad. Och visst har det varit en tisdag av klassiskt snitt. En riktig skitdag med andra ord. Hur mycket som helst att göra på jobbet och ingen förståelse från ledningen. Vi ”fotfolk” får ta smällarna för att andra personer prompt är tvugna att lägga sig i precis allt. Jo jag menar verkligen allt. Ibland kan jag tycka att mitt eget kontrollbehov tar onödigt stora proportioner men det här är löjligt.

Men bortsett alla problem som finns så är det fortfarande väldigt kul på jobbet. Och problem är ju till för att lösas så det är väl bara att bryta ihop och komma igen misstänker jag.

Och så drar äntligen elitseriehockeyn igång igen. Ikväll möter vi (som vanlig är vi Frölunda) HV71 hemma i Scandinavium. Förhoppningsvis klämmer vi till grisarna från Jönköping riktigt ordentligt. Helst ska Martin Thörnberg få sig en tryckare så att han fastnar i sargen. Jag vågar faktiskt inte tippa men jag håller tummarna för fyra mål framåt och att Honken håller tätt. 4-0 då med andra ord.

För er som varit riktigt uppmärksamma så har jag plockat bort Sweden Rock från min turnéplan. Chanserna för att Tomas ska dyka upp i Blekinge i år har minskat drastiskt de senaste veckorna och istället har jag bestämt mig för att Metal town ska besökas i år. Dels har jag aldrig sett Rammstein eller Kreator och dels så har jag ju faktiskt aldrig varit på betongfestivalen i Göteborg. Sweden Rock börjar kännas rätt gammalt och trött. Jag kan dra en längre motivering vid senare tillfälle.

Handbollsmässigt börjar det kanske lossna lite tidigare än planerat. Tanken var ju som sagt att jag skulle börja till hösten men debuten klarades av i lördags och nu är det eventuellt jobb på söndag igen. Riktigt roligt.

Har haft samma dröm i lite mer än en vecka nu. Jag snusar och när jag vaknar har jag fruktansvärt dåligt samvete. Det kan kanske bero på att det är sjukt mycket att göra på jobbet just nu och en snus eller två hade nog lugnat nerverna lite. Eller så beror det på att jag har väldigt mycket att fundera på även utanför jobbet. Hur som helst så är känslan jag har när jag vaknar inte rolig alls. Det är nästan så att jag skäms.

På fredag är det fem snusfria månader!

Förlåt. Elitserien gjorde omstart i lördags men eftersom jag inte såg den matchen är det lätt att glömma. Och känslan är lite att det börjar på riktigt ikväll. Jag menar. Ikväll ska vi ju faktiskt spela i våra egna tröjor.

Dagens schema; stryka, laga mat, se på hockey och sova.

Fika?

Jo det hade varit trevligt!

Och 21 maj släpper tydligen Sabaton sitt nya album. Ska bli trevligt det också.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7Hd1QSARzSc]
Sabaton – Metal Crue

Föregående

Så var det tisdag igen då…

Nästa