Snart får du vila Tomas. Snart!

| |

En halv dag och räknande. Okej jag har utbildning på eftermiddagen idag och imorgon ska jag ju faktiskt vara på min arbetsplats. Men det är stormöte och det brukar bli trevligt. Jag räknar med andra ord en halv dag kvar till semester. Det ska bli obeskrivligt trevligt att vara ledig i två veckor.

Hur kommer det sig att sista veckan innan ledighet innehåller tokigt mycket jobb?

Igår färdigställdes ett av några små hemliga projekt. Bilden ovan har printats på canvasduk och spänts på en klickram. För att vara första gången så är jag nöjd. Herrn på bilden är Jerry Cantrell. Gitarrist i Alice In Chains. Bilden är tagen i Oslo av kompis Robert. Man kan säga mycket om dispositionen och så vidare men skit i det. Känslan i bilden är sjukt grym. Han menar verkligen vad han håller på med. Herr Cantrell alltså.

Och apropå presenter så är jag klar med alla julklappar. Det är nytt personligt rekord. Igår landade den sista, och kanske också den bästa, klappen i brevlådan. Förvisso är det bara en halv julklapp då jag kallt räknar med att få vara med och dela den.

Efter utbildningen idag bär det av till Torp. Först ska jag  hjälpa minsta lillasyster att köpa ny dator. Sen ska jag nog minsann ta och köpa ny kostym. Efter snart två år av mer eller mindre stillasittande jobb så har jag lite svårt att komma i mina gamla kostymer. Tragiskt men sant.

Kanske dags att göra något åt det där.

Sverige gjorde det som krävdes igår. Slog Ungern. Stort grattis måste jag säga till tjejerna. EM-semifinal för första gången. Det är stort.

Och sist men inte minst. Snarare tvärtom.

Jag blir mer och mer nöjd för varje dag som går.

Det känns speciellt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mv82_BvKjw0]
Savatage – When The Crowds Are Gone
Föregående

Hardcore Superstar är mitt nya husband

Den som bäddar får ligga

Nästa