Snart dags för allvaret igen

| |

Måndag. Och inte vilken måndag som helst. Det är första måndagen för det här året. Härlig känsla att vara ledig måste jag säga.

Blev lite sovmorgon idag. Hade ju tänkt att gå upp hyfsat tidigt och städa lite. Men nja. Det får vänta till en annan dag. Imorgon kanske. Det var ju något som störde skönhetssömnen i natt. Hockey kallas det visst. Men eftersom jag tänkt att försöka hitta positiva saker i allt så ska jag inte skriva något om den matchen. Mer än att det var väldigt tråkigt att vi presterade som sämst när det gällde som mest. För visst hade vi slagit Canada i finalen.

Den här måndagen då? Tänkte att jag skulle försöka släpa mig ner till Willys och handla lite nyttigt. Eller mättande. Vad sägs om spaghetti och köttfärssås? Ja det låter som en plan. Köttfärssås med mycket joxx i får det bli.

Efter att ha kontrollräknat banden på Graspops hemsida noterade jag att ett gäng tillkommit. Tyvärr kan jag inte lokalisera vem, vad eller vilka det är  just nu så det får vänta.

The Devil’s Blood som är klara för Sweden Rock-kryssningen får gärna bli bokade till själva festivalen också. Har du Spotify kan du klicka här –> THE DEVIL’S BLOOD – THE TIME OF NO TIME EVERMORE.

Finns inte Spotify i din burk får du skrika till. Jag har några invites över.

Efter noga övervägande så har jag inte gått med i Facebook-gruppen ”Bänka Rundblad i bronsmatchen!” Jag litar helt enkelt på att Per Mårts har ett bra omdöme.

Nu har jag snart varit ledig i två veckor. Känns bra. Jag är nöjd nu.

Föregående

Vad är det som händer?

En lugn och stilla måndag

Nästa