|

Snart dags att flytta tror jag

Okej. Jag har lugnat ner mig lite. Jag är fortfarande besviken över att jag mer eller mindre blivit lurad i nästan ett år. Men samtidigt så känns det som att det var ett rätt väntat beslut. Det tråkiga nu är att jag känner mig tvingad att flytta. Bortsett lägenhetens skick så har jag ju ändå trivts där. Och det är svårt att hitta ett bättre läge.

Verkar som att det inte blir någon Ola Toivonen i Liverpool. Eller? Igår kväll sa tydligen PSV att de inte ville bli av med Ola och inte hört något från Liverpool. Då kändes det som ett rykte taget ur luften. Idag ryktas det om att Ryan Babel är på väg till Tyskland. Det kanske är något med Toivonen-spåret ändå. Funderade en del på det igår och jag tror nog det hade varit kul att se vad degerfors-sonen hade kunnat uträtta hos oss.

Är dock fortfarande väldigt tveksam till summan som det ryktas om. 130 miljoner!? Det första ryktet sa 60 miljoner och det hade väl känts okej. Bara för att jämföra så betalar tydligen Real Madrid 140 miljoner för Mesut Özil. Varför la vi inte bud på honom istället? Eller varför inte lägga ett skambud på Rafael Van Der Vaart nu. Hans kvarvarande dagar i Real är tydligen lätträknade.

Hollands lagkapten har varit en favorit hos Tomas ända sedan jag upptäckte honom på Championship Manager. Rafael Van Der Vaart hade helt klart varit en drömvärvning i mina ögon.

Skönt att det är onsdag idag. Det betyder att det bara är två dagar kvar till helg. När den här dagen är över.

Har blivit halvt om halvt erbjuden en tvåa i huset mitt emot. I princip samma hyra och något bättre planlösning. Ska jag vara kylig och vänta eller ska jag nypa direkt? Det sura är ju att min hyresvärd aldrig kommer gå med på att riva mitt kontrakt med en gång och vem har lust att stå med dubbla hyror i tre månader.

Idag står bildredigering på schemat.

Similar Posts