Snart är väntan över

| |

Jag vet inte om min senaste livespelning är Dee Snider på Liseberg men om det är det, så är det 859 dagar sedan jag var på konsert. Och på lördag blir det 864 dagar. Men sen är det sluträknat. Hardcore Superstar bjuder in till kalas på Pustervik i Göteborg. Har svårt att sätta ord på hur mycket jag längtat efter en livespelningen men det här kommer bli hur grymt som helst.

På lördag kan Hardcore Superstar gå upp och lira Björnen sover eller varför inte dra en cover på Vikingarnas Blue Hawaii. Det spelar ingen roll. Att äntligen få gå på konsert igen ska bli trevligt. Väldigt trevligt.

Kan det verkligen vara Dee Snider som är min senaste konsert? Känns väldigt konstigt. Vi måste ju varit på någon konsert senare den sommaren. Jag får helt enkelt fråga någon med bättre minne än undertecknad och återkomma i frågan.

Och vet ni. Idag är det 296 dagar utan godis, chips, fika och annat sött tjafs. Okej jag åt en liten bit tårta när jag fyllde år. Och jag åt en liten bit tårta när Lova fyllde år. Och jag åt tre glassar i somras. Men jag har banne mig inte ätit några chips. Det är fortfarande inget nyårslöfte men jag är väldigt stolt över mig själv som klarar det.

Föregående

Det berömda hamsterhjulet

Sabaton – The Great War

Nästa