|

Slut för idag..

20110614-223445.jpg

Sådär. Bokslut för den här tisdagen. Ska jag tänka lite längre än näsan räcker så har det varit några bra tisdagar på rad. Faktiskt. Men utan att gnälla för mycket så är jag rätt nöjd över att just den här tisdagen är över.

Avslut med kaffe och krig på tv:n kändes bra. Kompisarna C och F lirade våldsspel och jag tittade på. Det är inte riktigt min grej det där. Jag är väldigt mycket bättre som tyckande åskådare än utövare.

Är det bara jag som inte tycker det är speciellt synd om han killen som blev skjuten i kravallerna för tio år sedan? Om man fortsätter kasta sten mot polisen efter två varningsskott får man väl skylla sig själv? Eller?

Imorgon släpps inte bara In Flames nya skiva. Det blir konsert på Liseberg också. Det kommer bli en bra onsdag.

Och tidigt jobb. Åtta till tre.

..tack för idag!

Similar Posts