Slut för idag! Tack för idag!

| |

Jag ska inte säga att jag precis kommit hem efter årets första ”julbord”. För då hade jag ljugit. Jag har hunnit se nästan hela andra halvlek av Liverpool-Wigan. Och konstaterat att Rafa Benitez köpt sig en vecka till. Eller två.

Svenska On The Road bjöd på en mycket trevlig tillställning på Kvarterskrogen. Julbord? Ja, jag är ganska säker på att det var så det lät när jag inbjudan kom. Jag fick till och med ”men Kvarters kör väl inte julbord?” idag på jobbet. Svaret är naturligtvis, nej det gör de inte. Men strunt samma. Det var en väldigt trivsam sammankomst och ett väldigt uppskattat initiativ av hövdingen Urban. Tack som fan säger Tomas.

Sen blev det en öl på Harrys innan det var dags att gå hem. Där träffade jag på min andra chef. Eller första blir det väl kanske. Det kändes rätt så fint då jag med gott samvete kunde ta just den där ölen och sen gå hem. Det meddelades även att någon kanske tar sovmorgon imorgon. Jo det ska väl ha sina fördelar med att vara chef, VD och ägare i ett.

Liverpool slog Wigan med 2-1. Nu såg jag bara andra halvlek så jag ska väl inte uttala mig alltför mycket. Jag hoppas bara att vi inte genomförde hela matchen så som vi gjorde under den tid jag var med. Torres fick hur som helst göra sitt 35 ligamål. På 37 ligamatcher. Det är rätt styvt.

Och hör på den här. Hammarby har tydligen fått ett bud på Emil Johansson. Från djyrgården. Jag förstår absolut att blåränderna lägger ett bud. Allt annat hade varit rätt konstigt. Men hamnar Emil hos dem så vet jag inte. Emil är ändå en utav de spelarna som jag trodde skulle föra Bajen till något stort. Inte spela ner oss i Superettan och sen överge oss. Självklart vill grabben spela så högt upp som möjligt. Men inte i djyrgården väl..?

Ritade ner Sonisphere i min festivalbetygsbok för nästa sommar idag. Inte helt överraskande blev det snitt väldigt mycket bättre än både Sweden Rock och Graspop. Så här ser det ut just nu:

Sonisphere: 8,29/band
Graspop: 6,59/band
Sweden Rock: 6,06/band

Helt plötsligt blev det rätt sent. Ingen film ikväll? Jo det får det allt bli. Mest troligt en jag redan sett. Vilken? Vad sägs om Crank. Jo så får det nog bli.

Dagens kommentar: Och hur ska vi göra för att du inte ska gå upp mer i vikt?

Imorgon är det nostalgitorsdag!

Föregående

Lite överraskande analys

Härlig nostalgitorsdag

Nästa