Slå upp ordet mörkrädd…

| |

…så hittar du en bild på Tomas. Igår kväll när vi hoppade ner i sängen var det inte bara varmt och kvalmigt. Det var ljust också. Då fick Tomas den totalt hjärndöda idén att vi kunde sova i tvättstugan. Någon dag när jag vågar mig dit upp igen ska jag ta lite bilder så ska ni få så på världens läskigaste ställe. Det höll i ungefär en kvart sen fick vi jag gå ner och lägga oss i sängen igen. H var världens snällaste och gick med. För att vara 33 år rutinerad är jag nog mer än lovligt mörkrädd.

Första arbetsdagen för veckan och det är redan tisdag. Visst är det fantastiskt. Jag kan meddela att jag var inte särskilt sugen på jobb idag efter fem dagars ledighet. Men så måste ju brödfödan in också. Vecka 23 innebär fem veckor kvar att jobba innan det är semester. Jag funderar faktiskt på att ta ledig nästa fredag och dra på Metaltown. Jag är ruskigt sugen. Fredagen därefter är det midsommar så då är man väl ledig per automatik. Eller?

Tisdag innebär också en ny lista. Jag bestämde mig för att pilla ihop en lista med albumomslag. Det kanske inte blir de snyggaste omslagen men på något sätt ska de ha berört mig. Först blir det jobb åtta till tre och sen någon gång ikväll slänger jag upp listan.

Det är kul med listor.

Just det ja. Det är Sverige-Finland ikväll också.

Föregående

En hög med sport och en liten del musik

Bättre sent än aldrig

Nästa