Skönt med helg på lill-lördag

Onsdag och dags för den här veckans sista arbetsdag. Känns oerhört bra om ni frågar mig. Jag har dessutom rätt så mycket att pyssla med så tiden kommer förhoppningsvis springa iväg rätt fort.

Tittade på andra halvlek av Ljungskile-Sundsvall igår. Jag kommer ihåg en 0-0 match mellan Örgryte och Hammarby för några år sedan som nog var det sämsta jag sett i fotbollsväg. Till och med igår då. En del stavas nog dålig spelidé och rätt kass kvalitet på spelarmaterialet. Men en stor orsak till att det överlag är rätt dåliga matcher måste tillskrivas planerna. Det är alldeles för många planers som inte ens nästan når upp till godkänd standard. Men det är ju så det blir när man ska börja spela fotboll en eller två månader innan gräset är färdigt.

Ikväll blir det födelsedagsfirande på Butlers. Passande nog är det onsdag så det blir quiz också. Och någonstans mitt i ska jag kränga bort min kamera. Efter lite tålmodigt väntande fick jag det jag begärt. Skam den som ger sig eller hur är det?

Brottet kan vara det bästa som hänt TV på väldigt länge.

Tre dagars jobb per vecka är ganska lagom.

Similar Posts