Skam den som ger sig

| |

Jag vet inte hur många gånger jag plitat ner orden ”skriva” och ”frihet”. Det är som en form av frihet att få skriva. Man liksom rensar skallen. Frågan är ju varför jag inte ägnar lite mer tid åt just skrivandet då. Fler bra frågor?

För några veckor sedan köpte jag mina första löparskor på 20 år och det fungerar också att ganska bra som terapi. Inte just att köpa skor utan att använda dem. Nu såhär i början ligger dock mest fokus på att andas.

Vad vill jag säga idag då? Egentligen har jag rätt mycket som jag skulle kunna berätta. Alla roliga projekt som jag håller på med är en sak. Mitt något energiabsorberande arbete en annan. Det som egentligen vore mest relevant och trovärdigt att skriva om skulle vara min dotter som för varje dag som går lägger beslag på en lite större del av mitt hjärta. Hur tungt livet än må vara så glöms allt bort när möts av jordens gladaste tjej. Och sötaste naturligtvis.

Jag kan också uppmana er att lyssna på WOLF. Fyra ruskigt trevliga herrar som lirar stenhård rock. Eller sten hårdrock. Vi kan komma överens om stenhård hårdrock. Har ni lyssnat på dem förut så vet ni vad det handlar om och för varje ny platta från örebrobandet har det blivit lite bättre. Fram till nu. Om förbättringen varit ett steg mellan varje skiva förut så är det två steg nu. Nya plattan ”Devil Seed” är något i hästväg bra. Nästan så kan skulle kunna sträcka sig till överraskande bra. Vill ni ha bevis? Ja men okej. Ta en titt på videon längst ner vet jag.

Andra kul grejer. Jag fick en fråga för några dagar sedan som handlade om bokstäver och hårdrock. En trevlig kombination och två av mina favoritsaker. Jag har väl inte funderat färdigt än men känner jag mig själv rätt så kommer jag givetvis haka på det här tåget. Vad det är vill jag nog inte avslöja just nu. Men snart så.

[youtube=http://youtu.be/Y9ir6YC2uNU]
WOLF – Shark Attack

Föregående

Det som såg så ljust ut

Spring Tomas, spring!

Nästa