Sista lediga dagen och det känns bra

Onsdag. Sista lediga dagen. Ska jag vara helt sanningsenlig så ska det bli väldigt skönt att börja jobba igen. Tomas är ju inte känd för att trivas när det blir för mycket ledigt. Två veckor känns rätt okej men det hade inte gjort något att börja jobba tidigare.

Trodde ett tag att det skulle bli möte idag för min nya hobby som speaker och musikansvarig. Men det drar ut på tiden. Samtidigt som jag tror mig veta vad problemet är så kan jag inte låta bli att undra vad som egentligen är problemet. Om en person bara bråkar och sätter sig på tvären så är det väl bara att säga tack och hej. Eller? Självklart förstår jag att lång och trogen tjänst betyder något. Speciellt som vi pratar om en ideel förening. Och framförallt som vi nästan pratar om en familj. Min personliga uppfattningen är att det hade varit bäst om personen i fråga blir kvar. Det innebär ”bara” musikansvarig för Tomas. Men som sagt. Det hade varit det bästa.

Om ett par timmar är det hur som helst dags att bänka sig som åskådare. Ska bli kul att se lite handboll igen. Det var ju ett tag sedan sist. Fick ett litet infall att man skulle åka med till Göteborg och kolla på herrarna eftersom det är dem jag ska jobba med. Men efter noga övervägande valde jag att stanna kvar i stan och titta på damerna. Dels så är ju inte allt spikat än och dels så måste jag ta sista chansen att plugga lite. Om det nu blir något på söndag vill säga.

Frölunda spelade 2-2 mot HV71 igår i en rätt så underhållande match. Efter att vi legat under två gånger mot Sveriges just nu bästa lag så är jag nöjd med oavgjort. Däremot så tycker jag nog att vi förtjänade att vinna. Visst HV hade en del farliga lägen men överlag tycker jag att vi var bättre.

Och småkronorna fixade bronset. Innan matchen sa jag 15-0. Nu blev det inte just de siffrorna men antalet mål stämde ju. USA slog sedan Canade i finalen. Skönt att deras vinstrad är spräckt. Och skönt att Canada inte kunde mygla till sig ännu ett guld.

Nu blir det en liten promenad i svinkalla och snöiga Uddevalla.

Kan någon ta guldpipan från Tomas Andersson? När han är som bäst är han riktigt bra. Tyvärr händer det inte så ofta. Igår var han rent ut sagt usel.

0-0 i skott i förlängningen. Men 0-52 i utvisningar. Måste ju vara någon form av rekord?

Similar Posts