Sista dagen på början på nått nytt

| | ,

Fika på Djurgården | FOTO: Tomas Sandström

Så kom då den här dagen. De sista timmarna innan det är dags att börja jobba igen. Men jag ska  inte klaga. Dels har jag haft en väldigt bra semester och dels så väntar lite nya äventyr precis runt hörnet. Det ena äventyret handlar som de flesta vet om att vända vax igen. Det ska bli grymt roligt. Sen finns det ett litet spännande äventyr till som jag inte riktigt kan avslöja än. Vad sägs om imorgon?

Vad har jag gjort för spännande på min semester då? Inte så där värst mycket faktiskt. De första två veckorna medan H:et jobbade så gjorde jag i princip ingenting och det var helt enligt plan. Om man planerar in tusen saker att göra så går tiden ruskigt snabbt plus att man hinner verkligen inte vila upp sig. Så två veckor med ingenting på schemat var bra. De efterföljande två veckorna tillsammans med H:et har spenderats i Stockholm och Skövde. Alldeles lagom det också. Jag är med andra ord väldigt nöjd med min 30-dagars-ledighet.

Idag ska vi åka och titta på bil bästaste H:et och jag. Det kommer behövas för att framtiden ska bli dräglig.

Det är skönt att Hammarby lirar imorgon. Då blir det inte lika jobbigt att dra igång arbetet igen. Förhoppningsvis kan vi tacka för senast och tvåla till Ljungskile å det grövsta.

Och nästa vecka drar Premier League igång.

Precis allt kan bli precis hur bra som helst nästa vecka.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ka6OFwp25YI]
Pretty Maids – Future World

Föregående

Inga överraskningar på fastande mage

Long time no see

Nästa