Sista arbetstisdagen innan semestern

| |

Lästid: 3 minuter

Dagen närmar sig sitt slut och det är en bra grej. Det är ju tisdag. Om man inte tänker så mycket på det har det varit en ganska bra dag. Den här veckan är jag själv på kontoret (bortsett en utesäljare) vilket gör att man får ta hand om det mesta själv. Tiden går med andra ord lite fortare än om man varit två.

Logikens mysterier.

Jag har fortfarande inte riktigt smält helgens hårdrocksupplevelse. Sex riktigt bra akter på tre dagar. För er som läst våra dagstidningar så vet ni att både Iron Maiden och Metallica fick höga betyg. Pressen var lite tuffare mot resten av banden. Anthrax fick till exempel bara en två av både GT och Aftonbladet. Frågar ni mig så tycker jag att de lätt var värda en fyra. Men det är ju jag det.

Jag är hur som helst fortfarande fylld med eufori. Det är en härlig känsla.

Imorgon börjar Tomas jobba klockan sju. Installation och omstart av hela serverparken står på schemat. Jag bör klara av det på ungefär en timme.

Min gamle vän och före detta vapendragare på Radio D.I.S.T., Johannes ’Axeman’ Losbäck, har lirat med WOLF i nio år. Idag nåddes jag av nyheten att han hoppar av bandet. Jag förstår honom fullt ut men tycker naturligtvis att det är grymt trist. Örebro-bandet kommer aldrig bli sig likt igen. Johannes är inte bara en grym gitarrist och sångare. Han skriver bra musik och är en scenpersonlighet utan dess like också.

Och här kommer en anekdot.

Jag kommer ihåg när sångaren Niklas och före detta bassisten Mumlan (han heter Mikael men smeknamnet är roligare) var med i P3 och gjorde en intervju inför deras andra skivsläpp. De berätta att de hade en session-gitarrist från västkusten som var så mycket metal att de andra framstod som synthare.

Det är Johannes Losbäck det.

Nu låter det nästan som att han avlidit men så är det naturligtvis inte.

Frankrike mot Tyskland i fotbolls-vm på dumburken. Jag vet inte om jag sagt det förut men något har hänt med damfotbollen. Helt plötsligt är det bra fotboll och just den här matchen är riktigt bra än så länge. Tyskorna leder med 2-0 efter två riktigt fina nickmål. Imorgon blir det till att parkera i soffan och titta på Sverige mot USA.

Ja det var sju band som lirade. Men Megadeth är fortfarande bättre på skiva än på en scen.

Arbetsdagar kvar till semester: 3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yHxtAQiVS_A]
WOLF – Voodoo

Föregående

Det här blir svårslaget

Kul överraskning efter jobbet

Nästa