Semesteruppdatering från sofflocket

| | ,

Fredrik Pettersson, Frölunda Indians

Semester dag två. De inledande dagarna har innehållit sovmorgon, morgonpromenad, tv-spel och slösurf. Och jag tror nästan att det kommer bli en dag till med samma innehåll. Det känns nyttigt.

Första semesterhelgen innehöll också ett besök i västkustens pärla. Jag pratar naturligtvis om Bovallstrand. Det blev en kort visit. Vi åkte ut på lördag förmiddag. Umgicks med familjen och åkte hem på söndag förmiddag.

Igår sov jag alltså men imorse var det uppstigning strax efter klockan sex och ut på promenad. Idioti? Nej det tycker jag inte. Jag kände mig halvpigg och det var grymt skönt väder så det kändes helt rätt. Sen blev det lagom med frukost och lite slösurf innan jag våldsgästade kompis C och iakttog hans våldsspelande.

Fredrik Pettersson återvänder till Frölunda. Ja tack! Dagens klart bästa nyhet så här långt. Det har känts sådär  med de nyförvärv som presenterats hittills men idag vände det allstå. Lite konstigt att en spelare kan få allt att känns så mycket bättre men så är det. Jag kan kan faktiskt inte förklara varför heller.

Eller så är det så enkelt att liraren som på egen hand sänkte Färjestad i den första utomhusmatchen är så mycket Frölunda att han kommer höja alla andra spelare minst tio procent.

Eller tjugo.

Imorgon spelar Liverpool första träningsmatchen för säsongen. Kinesiska Guangdong står för motståndet på lagets asienturné. Nu börjar det faktiskt känns att det snart är dags. Tyvärr har jag inte möjlighet att se matcherna men de ska tydligen gå att följa via supporterklubbens hemsida. Det är ett bra initiativ.

Silly season då? Ja den är snart över vilket jag tycker är skönt. Jag har alltid tyckt att det är ganska kul men just den här har bara varit jobbig. Nästan 70 spelare har länkats med Liverpool men som jag skrev för ett tag sedan hade det varit skönt med lite mer fakta än bara lösa rykten.

Det är inte bara Liverpool som spelar fotboll imorgon. Vi möter Japan i semifinal i vm också. Normalt ska vi väl slå japanskorna men turnering är turnering. I normala fall skulle tyskland slagit dem också.

King-Kenny är inte färdigvärvad än säger han.

Jag tippar på Stuart Downing eller Juan Mata.

Imorgon blir det först sovmorgon och sen promenad. Bästaste H:et är ledig så det blir onsdagsmys med besök på ÖoB och kanske Torp.

Funderingarna inför höstens gig fortsätter.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C__CgQlaykI&hd=1]
The Kinks – Lola (live 1979)

Föregående

Vi ses om fyra veckor…

Plötsligt händer det? Ja eller hur…

Nästa